Διαμαντίδης: «Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου» (video)

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports αφού αναφέρθηκε στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και στην πορεία των «πρασίνων» στη φετινή Ευρωλίγκα, κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα, όπως έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports αφού αναφέρθηκε στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και στην πορεία των «πρασίνων» στη φετινή Ευρωλίγκα, κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα, όπως έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Διαμαντίδη: 

«Σήμερα δείξαμε ότι είχαμε διάθεση και ενέργεια για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Είχαμε όρεξη και διάθεση και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Την Τετάρτη θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε σε κάθε τομέα του παιχνιδιού πολύ συγκεντρωμένοι. Και το παραμικρό μετράει. Παίζουμε με μία ομάδα η οποία σε κάθε φάση μπορεί να σε τιμωρήσει. 

Ο κόσμος έχει την άποψη του και είναι σεβαστή. Επειδή όμως είμαι από μέσα θα μου επιτρέψει να γνωρίζω καλύτερα από αυτούς. Εγώ έχω πει ότι εδώ που έχουμε φτάσει είναι υπέρβαση και χαίρομαι γιατί βλέπεται ότι παίζουν παιδιά που μέχρι πέρυσι δεν ξέρω αν μπορούσαν να αγωνιστούν σε αυτό το επίπεδο. Μπαίνουν μέσα και παίζουν. Έρχονται παιδιά τα οποία εντάσσονται στην ομάδα. Έχει κόστος και το ξέρουμε, αλλά θέλουμε να μας στηρίξει ο κόσμος. Νομίζω ότι στα δύσκολα φαίνεται ποιος αγαπάει ποιον. Και ο κόσμος του Παναθηναϊκού το έχει αποδείξει αυτό. 

Δεν έχω κανένα παράπονο από τον κόσμο. Ο κόσμος ήρθε και μας βοήθησε. Δεν έχω κανένα  παράπονο. Απλά και εγώ άνθρωπος είμαι και διαβάζω. Είπα και πριν. Σεβαστή η γνώμη του κόσμου, αλλά ας μου επιτρέψει εμένα που ξέρω καλύτερα την ομάδα να έχω μία γνώμη παραπάνω. Νομίζω ότι άλλοι κατακρίνουν παίκτες, άλλοι προπονητές και τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Παίζουμε απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Μακάρι να μπορούσαμε να βγάλουμε αυτά που θέλουμε, αλλά παίζουν και αυτοί. Θεωρώ ότι η προσπάθεια που κάνουμε είναι καλή και την Τετάρτη θα κάνουμε την ίδια προσπάθεια. Την Τετάρτη πρέπει να είμαστε πολύ καλοί για να έχουμε τύχη απέναντι στην ομάδα που λέγεται ΤΣΣΚΑ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.