Γιάνκοβιτς: «Μας βοήθησε ο κόσμος» (video)

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς ευχαρίστησε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για τη συμπαράστασή τους, στο τρίτο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς ευχαρίστησε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για τη συμπαράστασή τους, στο τρίτο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο παίκτης των νταμπλούχων Ελλάδος τόνισε στην κάμερα του Novasports πως οι «πράσινοι» θέλουν να φέρουν την προημιτελική σειρά στα ίσια, στο επικείμενο ματς με τους Ρώσους, την Τετάρτης. Επίσης, αναφέρθηκε και στην προσωπική του απόδοση.

Μεταξύ άλλων, ο Γιάνκοβιτς τόνισε: «Το σημερινό παιχνίδι ήταν έντονο για μας. Ήταν μια δοκιμασία για τον καθένα μας να δείξουμε αν μπορούμε να παλέψουμε μια καλή ομάδα με καλό προπονητή. Θέλαμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, όπως κάνουμε πάντα στο γήπεδό μας. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν εξαιρετικός για μία ακόμα φορά και ήταν αυτοί που μας έδωσαν μια παραπάνω σπίθα να κερδίσουμε την ΤΣΣΚΑ και οφείλουμε πολλά σε αυτούς».

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Το Α και το Ω ήταν ο κόσμος που μας στήριξε και ήταν δίπλα μας. Παρά τις εμφανίσεις στη Ρωσία, ήρθε στο γήπεδο, μας στήριξε και θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο. Από εκεί και πέρα έρχονται τα αποτελέσματα. Σήμερα παρόλο που προσπαθήσαμε, η ΤΣΣΚΑ μας έφτασε στο σουτ. Το θέμα είναι να το πιστέψουμε, όπως κάναμε και σήμερα. Να ξεκινήσουμε από το πρώτο λεπτό με ενέργεια και να μην επιτρέχουμε στην ΤΣΣΚΑ να κάνει το παιχνίδι της».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.