Παππάς: «Για την αξιοπρέπειά μας» (video)

Ο Νίκος Παππάς υπογράμμισε πως ο Παναθηναϊκός κατάφερε να αντιδράσει στο τρίτο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πως οι παίκτες ήθελαν να δώσουν μια απάντηση, μετά τις δυο ήττες στη Ρωσία.

Ο Νίκος Παππάς υπογράμμισε πως ο Παναθηναϊκός κατάφερε να αντιδράσει στο τρίτο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πως οι παίκτες ήθελαν να δώσουν μια απάντηση, μετά τις δυο ήττες στη Ρωσία. Ο Έλληνας παίκτης τόνισε στην κάμερα του Novasports πως οι «πράσινοι» δεν πρέπει να χαλαρώσουν στην επόμενη αναμέτρηση με τους Ρώσους, προκειμένου να φέρει την προημιτελική σειρά στα ίσια. 

Μεταξύ άλλων, ο Παππάς τόνισε: «Παίξαμε, πάνω από όλα, για την αξιοπρέπειά μας. Χάσαμε εύκολα τα πρώτα δύο και όλους μας πείραξε. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας, μπήκαμε για τη νίκη και την πήραμε. Οι 85 πόντοι που δεχτήκαμε ήταν πολλοί. Ήμασταν πιο τυχεροί και ευστοχήσαμε. Με αυτές τις ομάδες, χρειάζεται τύχη. Η ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα ευστόχησε σε όλα, συγκριτικά με σήμερα».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας παίκτης συμπλήρωσε: «Με αυτές τις ομάδες ποτέ δεν επαναπαύεσαι. Ανά πάσα στιγμή, μπορούν να “γυρίσουν” το παιχνίδι. Δεν πρέπει να χαλαρώνουμε, γιατί θα μπορούσαμε να πάρουμε πιο εύκολα τη νίκη. Αυτή η νίκη μας δίνει ψυχολογία, αλλά όπως είπα και πριν, η ΤΣΣΚΑ έχει απίστευτο ταλέντο και, αν δεν είσαι στο 100%, μπορείς να διασυρθείς και, κακά τα ψέματα, στη Μόσχα το πάθαμε. Παίξαμε και οι δύο ομάδες σε αυτό το διάστημα. Είμαστε και οι δύο σε επίπεδο υψηλό. Δεν χωράει τέτοια δικαιολογία. Παίζεις Euroleague. Μπαίνεις να τα δώσεις όλα. Ο κόσμος είναι η δύναμή μας. Χωρίς τον κόσμο, δεν μπορούμε να πάρουμε τη νίκη και περιμένουμε τη βοήθειά του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.