Άντριτς: «Όλα είναι στο χέρι μας»

Δύσκολη χαρακτήρισε την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ο σέντερ της Τσεντεβίτα, Λούκσα Άντριτς, ο οποίος θυμήθηκε τις περσινές αναμετρήσεις με τους «ερυθρόλευκους» και χαρακτήρισε μεγαλύτερο κίνδυνο για την ομάδα του τον Σπανούλη.

Δύσκολη χαρακτήρισε την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ο σέντερ της Τσεντεβίτα, Λούκσα Άντριτς, ο οποίος θυμήθηκε τις περσινές αναμετρήσεις με τους «ερυθρόλευκους» και χαρακτήρισε μεγαλύτερο κίνδυνο για την ομάδα του τον Σπανούλη. Παράλληλα ο Κροάτης σέντερ με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ υποστήριξε πως αν η Τσεντεβίτα διατηρήσει την αυτοσυγκέντρωση της και στα 40 λεπτά του αγώνα και παίξει καλά στην άμυνα τότε όλα μπορούν να γίνουν.

«Στην Κωνσταντινούπολη είχαν το προβάδισμα, στο μεγαλύτερο διάστημα, γιατί έβαζαν τρελά σουτ, από όλα τα σημεία του γηπέδου. Εμείς μείναμε συνεπείς στο πλάνο μας, μέχρι τέλους και νικήσαμε. Στην Αθήνα δεν κάναμε το ίδιο παιχνίδι και χάσαμε. Επί της ουσίας, ο υπ αριθμόν ένα κίνδυνος των αντιπάλων μας είναι φυσικά ο Σπανούλης. Εξυπακούεται ωστόσο, πως. δεν θα ξεχάσουμε τους υπολοίπους. Θα είναι δύσκολος αγώνας. Παίζουν επιθετικά, το στιλ τους μοιάζει πολύ με αυτό που ακολούθησαν πέρυσι, όταν έκαναν κάτι που κανείς δεν πίστευε ότι θα επιτύχουν. Επαιξαν εκπληκτικά και κέρδισαν αυτό που άξιζαν τον τίτλο», δήλωσε αρχικά ο Άντριτς.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Ο κόσμος περιμένει πολλά από εμάς. Στην Ευρωλίγκα σίγουρα δεν ξεκινήσαμε ιδανικά. Ελπίζουμε όμως, ότι μπορούμε να κάνουμε το comeback και μολονότι είναι πολύ δύσκολο, να φτάσουμε στο ΤΟΡ16. Οι τρεις ήττες μας δίδαξαν πολλά. Έχουμε δουλέψει πολύ και είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε από το επικείμενο παιχνίδι να παίζουμε όπως μπορούμε, ώστε να αποδείξουμε πως αξίζουμε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση».

Τέλος, ερωτηθείς για το αν κάποια ομάδα έχει ξεχωρίσει έως τώρα απάντησε: «Ναι, είναι η Φενέρμπαχτσε, η Μπαρτσελόνα, η ΤΣΣΚΑ… Οι γνωστοί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.