Πέρασε από την Κροατία η Λιμόζ (video)

Την πρώτη της νίκη για φέτος στην Ευρωλίγκα πανηγύρισε η Λιμόζ που πέρασε με 84-80 από την Κροατία κόντρα στην Τσεντεβίτα.

Την πρώτη της νίκη για φέτος στην Ευρωλίγκα πανηγύρισε η Λιμόζ που πέρασε με 84-80 από την Κροατία κόντρα στην Τσεντεβίτα. 

Οι Γάλλοι ήταν μπροστά σε όλη τη διάρκεια του ματς, με τους γηπεδούχους πάντως να κάνουν την αντεπίθεσή τους στο φινάλε, να περνούν μπροστά ένα λεπτό πριν το τέλος αλλά χωρίς αντίκρισμα. 

Οι Γάλλοι μπήκαν μπροστά στο σκορ με το «καλησπέρα» και με παραγωγικό πρώτο δεκάλεπτο, προηγήθηκαν 27-19 στο 10’. Στο ίδιο στυλ συνεχίστηκε το παιχνίδι, με τη Λιμόζ να έχει διαφορετικούς πρωταγωνιστές και τους Κροάτες από την άλλη να υποπίπτουν σε πολλά λάθη. Το +12 του ημιχρόνου (32-44) αποτύπωνε την εικόνα του αγώνα. 

Με κορυφαίο τον Πούλεν, η Τσεντεβίτα ξεκίνησε την αντεπίθεσή της ροκανίζοντας σιγά σιγά τη διαφορά, πλησιάζοντας μέχρι και στον πόντο (51-52) πριν το 54-59 του 30’. Η Λιμόζ ξέφυγε και πάλι (60-69) αλλά η Τσεντεβίτα έκανε την ύστατη προσπάθεια, περνώντας μπροστά 78-77 με 60’’ για το τέλος. Με τον Μπουνγκού Κολό όμως να πετυχαίνει κρίσιμο καλάθι και να είναι εύστοχος στις βολές, το τελικό 80-84 έδωσε την πρώτη νίκη στους Γάλλους, αφήνοντας την Τσεντεβίτα στο 0-2. 

Μπουνγκού Κολό και Βέστερμαν τέλειωσαν το ματς με 15 πόντους έκαστος για τους νικητές, ενώ Πούλεν με 21 και Γουάιτ με 17 πόντους ήταν οι κορυφαίοι για την Τσεντεβίτα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.