Της έκλεισε το «σπίτι»! (video)

Η Τσεντεβίτα έκανε την έκπληξη καθώς πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Αρμάνι Μιλάνο, επικρατώντας 77-68, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Η Τσεντεβίτα έκανε την έκπληξη καθώς πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Αρμάνι Μιλάνο, επικρατώντας 77-68, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. 

Ο ιταλικός σύλλογος παρουσίασε τα γνωστά σημάδια ανισορροπίας της απόδοσής του, γεγονός που ήταν σύνηθες και στην προηγούμενη σεζόν και έτσι γνώρισε την τρίτη του ήττα στη φετινή σεζόν.  

Απ’ την άλλη, οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τα λάθη των παικτών του Ρέπεσα και κατάφεραν να πάρουν τη δεύτερη νίκη τους στη διοργάνωση. 

Χαρακτηριστικό του αγώνα είναι πως οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις μία φορά, στο τέταρτο μάλιστα δεκάλεπτο, όταν ο Λαφαγιέτ σκόραρε για τρεις πόντους (58-53) αλλά στη συνέχεια η Τσεντεβίτα με ένα δικό της σερί πήρε εκ νέου το προβάδισμα και τη νίκη.

Για τους νικητές κορυφαίος ήταν τόσο ο Μπίλαν με 16 πόντους ενώ 15 πόντους σκόραρε ο Γουάιτ και 13 ο Μπάμπιτς, οι έντεκα εξ αυτών στην τελευταία περίοδο. 

Απ’ την άλλη, για την Αρμάνι αυτοί που διασώθηκαν της «καταστροφής» ήταν οι Τζεντίλε με 19 πόντους, Σίμον με 16 και Λαφαγιέτ με 14 πόντους αλλά δεν έφτασαν για να πάρει η ομάδα τους τη νίκη. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.