Τα «μωρά» του Ολυμπιακού… ίπτανται

Με τίτλο «Ο ουρανός είναι το όριο για τα νεανικά... όπλα του Ολυμπιακού» η Ευρωλίγκα κάνει εκτενές αφιέρωμα στην ομάδα που σκαρφάλωσε στην κορυφή της Ευρώπης.

Με τίτλο «Ο ουρανός είναι το όριο για τα νεανικά… όπλα του Ολυμπιακού» η Ευρωλίγκα κάνει εκτενές αφιέρωμα στην ομάδα που σκαρφάλωσε στην κορυφή της Ευρώπης.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης αναφέρεται ότι οι «ερυθρόλευκοι», με το νεανικό ρόστερ τους, άφησαν άφωνο τον μπασκετικό κόσμο νικώντας το φαβορί στον τελικό, την πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ, αλλά εξηγούν πως αυτό δεν πρέπει να εκπλήσσει.

Συγκεκριμένα, εξηγούν ότι η επιλογή του Ντούσαν Ίβκοβιτς -στον οποίο γίνεται ιδιαίτερη μνεία- να εμπιστευθεί νέα παιδιά, όπως οι Παπανικολάου, Μάντζαρης, Σλούκας, αλλά και ο Κατσίβελης, αποδείχθηκε ορθότατη. Ο λόγος ήταν ότι η φιλοσοφία διαφοροποιήθηκε και το… νέο αίμα έκανε πολύ καλή δουλειά. Γίνεται αναφορά στις συμμετοχές των «ερυθρολεύκων» στις διοργανώσεις των προηγούμενων ετών, τονίζοντας ότι η εμπειρία δεν τους απέφερε τα ανάλογα αποτελέσματα. Το πάθος όμως… τους έκανε Πρωταθλητές Ευρώπης.

Τα τέσσερα «μωρά» του «Ντούντα», που γνωρίζονται καλά από τις μικρές Εθνικές και έχουν μάθει να συνεργάζονται, απέδειξαν πολλά με τις φετινές εμφανίσεις τους. Έστρεψαν τα βλέμματα πάνω τους και -όπως γράφει το δημοσίευμα- τα παιδιά αυτά ήρθαν για να μείνουν.

Με το αφιέρωμα να ολοκληρώνεται, αναφέρεται ότι μόνο ο χρόνος θα δείξει καλύτερα πως θα εξελιχθεί ο Ολυμπιακός, αλλά οι παρούσες συνθήκες προδιαγράφουν ένα λαμπρό μέλλον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.