Ανοίγει την αυλαία ο πανέτοιμος Παναθηναϊκός

Ο πρώτος... τελικός είναι σήμερα. Ο Παναθηναϊκός ανοίγει την αυλαία του Final 4 αντιμετωπίζοντας στον πρώτο ημιτελικό (18:00) την ΤΣΣΚΑ, στο «Σινάν Ερντέμ» της Τουρκίας. Παρακολουθείστε live τον ημιτελικό από το novasports.gr μέσω της υπηρεσίας live streaming.

Ο πρώτος… τελικός είναι σήμερα. Ο Παναθηναϊκός ανοίγει την αυλαία του Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα αντιμετωπίζοντας στον πρώτο ημιτελικό (18:00) την ΤΣΣΚΑ, στο «Σινάν Ερντέμ» της Τουρκίας.Παρακολουθείστε live τον ημιτελικό από το novasports.gr, μέσω της υπηρεσίας livestreaming, ενώ από τις 17:00 οι απεσταλμένοι του novasports.gr θα σας μεταφέρουν όλα όσα συμβαίνουν στην Τουρκία με live σύνδεση μέσω live streaming

Με φόντο το τρόπαιο – «αεροπλάνο» και με στόχο την υπεράσπιση του τίτλου του ως Πρωταθλητή Ευρώπης, είναι πανέτοιμος για να κατακτήσει το εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής. Οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» έχουν κατακλίσει την Κωνσταντινούπολη και στοχεύουν να κάνουν το γήπεδο… έδρα τους. Την ίδια ώρα οι παίκτες του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έχουν υποσχεθεί -πρώτα απ’ όλα στους εαυτούς τους, αλλά και μεταξύ τους- πως θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Και αν τα καταφέρουν, η παράδοση θα τους φέρει ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στον τίτλο. Όσες φορές έχει φτάσει ο «Ζοτς» τις ομάδες του στον τελικό αυτές έχουν σηκώσει την «κούπα», έχοντας το απόλυτο 8/8.

Ο Σέρβος θα έχει όλους τους «πράσινους» στη διάθεση του, καθώς απαντες προπονήθηκαν κανονικά και βρίσκονται στη διάθεση του, με στόχο να «αναχαιτίσουν» τον Αντρέι Κιριλένκο και την παρέα του. Η άμυνα είναι το πρώτο που έχει ζητήσει ο Ομπράντοβιτς και μάλιστα θέλει να είναι τόσο πιεστική που να χαλάσει την κυκλοφορία της μπάλας στο παιχνίδι των Ρώσων, να αποδιοργανώσει τον Μίλος Τεόντοσιτς και από την άλλη να φθείρει τον «επικίνδυνο» Νέναντ Κρστιτς μέσα στη ρακέτα.

Οι «σκληροτράχηλοι» Ρώσοι από την άλλη, έχουν εστιάσει κυρίως σε Διαμαντίδη – Καλάθη στην οργάνωση και από εκεί και πέρα στους Σάτο και Μπατίστ. Ο Γιόνας Καζλάουσκας είδε μεν τον Βίκτορ Κριάπα να προπονείται χωρίς να έχει επανέλθει πλήρως στους ρυθμούς του, μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα. Βέβαια, προπονείται από την περασμένη Δευτέρα και άρχισε να… ανεβάζει στροφές, αλλά ο Λιθουανός τεχνικός θα αποφασίσει τελευταία στιγμή αν θα τον συμπεριλάβει στη 12αδα, αλλά απ’ ότι φαίνεται μάλλον θα το πάρει το «ρίσκο». Απ’ την άλλη όμως, εκτός αναμένεται να μείνει ο Νικίτα Κουρμπάνοφ, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του στον αστράγαλο.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο Καρλ Γιούγκεμπραντ από τη Φινλανδία, ο Χοσέ Μαρτίν από την Ισπανία και ο Σρέτεν Ράντοβιτς από την Κροατία. Αναπληρωματικός ρέφερι θα ο Τούρκος, Ρεσέπ Ανκαράλι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.