«Για να στεφθείς πρωταθλητής, πρέπει να νικήσεις των πρωταθλητή»

Αποφασισμένος να οδηγήσει την ομάδα του στον τελικό φάνηκε ο Αντρέι Κιριλένκο. Ο σταρ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με ένα τεράστιο χαμόγελο έδειχνε απόλυτα χαλαρός και... συνειδητοποιημένος, ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Αποφασισμένος να οδηγήσει την ομάδα του στον τελικό φάνηκε ο Αντρέι Κιριλένκο. Ο σταρ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με ένα τεράστιο χαμόγελο έδειχνε απόλυτα χαλαρός και… συνειδητοποιημένος, ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό αύριο στο Σινάν Ερντέμ: «Είναι από αυτούς τους αγώνες που μία λεπτομέρεια μπορεί να κρίνει το νικητή. Μόνο ο καλύτερος, όμως, κατακτά το τρόπαιο και επομένως, αν θες να είσαι πρωταθλητής Ευρωλίγκας, θα πρέπει να τους νικήσεις όλους. Φυσικά και τον κάτοχο του τίτλου».
Ο Κιριλένκο θέλησε να αναφερθεί και στις εντυπώσεις του εν γένει για φέτος στην Ευρώπη, πρώτη χρονιά επιστροφής του από το ΝΒΑ: «Ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί σ’ αυτό το φάιναλ φορ, πέρασα μία εκπληκτική σεζόν εδώ στην Ευρώπη. Φυσικά και θα ήταν ιδανικό για μένα να ολοκληρωθεί με την κατάκτηση του τίτλου της Ευρωλίγκας. Είχαμε μεγάλη ομάδα, είχαμε χημεία ανάμεσά μας. Πέρασα εκπληκτικά μαζί τους και μακάρι να μπορούσα να μείνω εδώ. Είναι διαφορετικά εν συγκρίσει με το ΝΒΑ. Εδώ έχεις χρόνο να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, μετά από έναν αγώνα. Στο ΝΒΑ δίνουμε πέντε αγώνες μέσα σε μία εβδομάδα. Είναι σαν μαραθώνιος. Βέβαια, αυτό σου επιτρέπει να είσαι πάντα σε αγωνιστικό ρυθμό, κάτι που δεν υπάρχει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Το απολαμβάνω εδώ στην ΤΣΣΚΑ φέτος πραγματικά. Παίζω στην ομάδα της πατρίδας μου, με συμπαίκτες μου στην εθνική Ρωσίας. Όλα τα παιδιά είναι εκπληκτικά και μεγάλοι παίκτες. Αισθάνομαι πως ήρθα τη σωστή στιγμή. Όχι, δεν νομίζω πως θα έπρεπε να έρθω νωρίτερα. Όλα συμβαίνουν στη ζωή κάποια στιγμή για κάποιο λόγο. Δεν θα έλεγα πως τα βρήκα εδώ στην Ευρώπη καλύτερα απ’ ότι τα περίμενα. Τα βρήκα ακριβώς όπως τα περίμενα! Ήξερα πολύ καλά που ερχόμουν. Τα καλοκαίρια ήμουν πάντα στην Ευρώπη, είτε για Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ή Ολυμπιακούς Αγώνες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.