Λόρμπεκ: «Τα πάντα για το τρόπαιο…»

Αποφασισμένοι να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να κατακτήσουν την Ευρωλίγκα δηλώνουν στην Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τον Έραζεμ Λόρμπεκ.

Αποφασισμένοι να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να κατακτήσουν την Ευρωλίγκα δηλώνουν στην Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τον Έραζεμ Λόρμπεκ. Ο Σλοβένος σέντερ των «καταλανών» τόνισε πως το μυαλό τους βρίσκεται μόνο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και δήλωσε περήφανος που συμμετέχει ξανά σε Final Four.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που συμμετέχω ξανά σε ένα Final 4. Είχαμε ένα δύσκολο δρόμο να φτάσουμε φέτος μέχρι εδώ. Την περασμένη χρονιά δεν τα καταφέραμε, αλλά είναι τιμή για εμάς να βρισκόμαστε εδώ πάλι, όπου θα αντιμετωπίσουμε μεγάλες ομάδες και θα κάνουμε το καλύτερο, ώστε να κατακτήσουμε το τρόπαιο», δήλωσε αρχικά ο Λόρμπεκ και συνέχισε:

«Μόνο τον ημιτελικό και τον Ολυμπιακό σκεφτόμαστε. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και γι’ αυτό εμείς θα πρέπει να παλέψουμε για να φτάσουμε στη νίκη».

Τέλος, συμπλήρωσε: : «Είναι μία πολύ όμορφη ανάμνηση. Φυσικά και έχουμε αποκτήσει εμπειρία, η οποία μπορεί να βοηθήσει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είναι μία εντελώς νέα κατάσταση, όπως έχω πει, έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το πρώτο παιχνίδι και στη συνέχεια βλέπουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.