Πασκουάλ: «Δεν πάμε στην Πόλη για τουρισμό»

Για την κατάκτηση της Ευρωλίγκα και όχι για τουρισμό θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τον Τσάβι Πασκουάλ.

Για την κατάκτηση της Ευρωλίγκα και όχι για τουρισμό θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τον Τσάβι Πασκουάλ. Ο τεχνικός των «Καταλανών» αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία της ομάδας του, μίλησε για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως δεν είναι τυχαίο ότι η Μπαρτσελόνα έχει καταφέρει να βρίσκεται στα 3 απ’ τα τελευταία 4 Final Fours.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 39χρονος τεχνικός στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο Palau Blaugrana:

«Δεν υπάρχει κάτι μεγαλύτερο, η Ευρωλίγκα είναι η κορυφή. Είμαστε ενθουσιασμένοι, πριν συνοψίσουμε μέσα σε μία εβδομάδα τους κόπους μίας χρονιάς και το ζούμε με χαρά. Φτάνουμε στο Final Four σε καλή στιγμή για εμάς. Είμαστε καλά, για να παίξουμε στον κρίσιμο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό. Θα είμαστε έτοιμοι και θα δούμε τι θα γίνει», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Για να είσαι στα 3 απ’ τα τελευταία 4 Final Fours (2009 & 2010), σημαίνει ότι το αξίζεις. Είναι ο στόχος της χρονιάς και θα είναι περίεργα να μη τα καταφέρεις», ενώ, κάνοντας λόγο για την πίεση σε ένα Final Four, εξήγησε: «Η πίεση είναι πάντα μεγάλη για την ομάδα, δεν πάμε στην Κωνσταντινούπολη για τουρισμό, πάμε για να νικήσουμε».

Τέλος, ο Τσάβι Πασκουάλ ανέφερε:  «Το σημαντικό είναι να μη χάσεις την ταυτότητά του, το δρόμο σου, γιατί είναι εύκολο να αποπροσανατολιστείς. Έχουμε το μυαλό μας μόνο στον Ολυμπιακό, ξεχνώντας τα προγνωστικά και σκεπτόμενοι μόνο πώς θα ελέγξουμε τον ημιτελικό. Δεν πρέπει να αφήσουμε τον ενθουσιασμό να μας παρασύρει. Τα πρώτα λεπτά είναι κρίσιμα σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις. Είναι σημαντικό να κάνεις καλή εκκίνηση, αφού στη συνέχεια είναι δύσκολο να ανακάμψεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.