Γιαννακόπουλος: «Θα κάνουμε το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό»

Μπορεί οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι να έχουν δηλώσει πως στο τέλος της φετινής σεζόν θα αποχωρήσουν από την «πράσινη» ΚΑΕ, ωστόσο ξεκαθάρισαν πως θα κάνουν τα πάντα για το καλό του Παναθηναϊκού.

Μπορεί οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι να έχουν δηλώσει πως στο τέλος της φετινής σεζόν θα αποχωρήσουν από την «πράσινη» ΚΑΕ, ωστόσο ξεκαθάρισαν πως θα κάνουν τα πάντα για το καλό του Παναθηναϊκού. 

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην προσφορά της οικογένειας του όλα αυτά τα χρόνια και τόνισε πως μοναδικός στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση των τίτλων.

«Όπως στα τελευταία πολλά χρόνια έτσι και φέτος δαπανήσαμε πολλά εκατομμύρια, για να δούμε τον Παναθηναϊκό να κατακτά για ακόμα μια φορά και τους τρεις τίτλους.

Οποιαδήποτε κουβέντα για άλλο θέμα είναι άκαιρη, διότι μοναδικός μας στόχος είναι η κατάκτηση των τίτλων. Για οτιδήποτε άλλο να είναι σίγουροι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ότι η οικογένεια Γιαννακόπουλου θα κάνει, όπως πάντα, το καλύτερο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Πολλοί βέβαια μπορεί να θεωρήσουν πως οι δηλώσεις του Θανάση Γιαννακόπουλου απαντούν στα όσα είπε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς (Δεν έχουμε ιδέα τι συμβαίνει. Δεν μου έχει μιλήσει κανείς. Αν είμαστε ένα μήνα πριν από το τέλος της σεζόν και δεν ξέρεις τι θα γίνει, τι να σκεφτείς; “Γεια σας “) την Δευτέρα,  λίγο πριν το Final Four της Κωνσταντινούπολης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.