Ο Τεόντοσιτς για Διαμαντίδη, Μάικ και «Σάρας»

Έναν διαφορετικό ημιτελικό περιμένει ο Μίλος Τεόντοσιτς και χτύπησε... καμπανάκι για Διαμαντίδη, Μπατίστ και Γιασικεβίτσιους.

Έναν διαφορετικό ημιτελικό περιμένει ο Μίλος Τεόντοσιτς και χτύπησε… καμπανάκι για Διαμαντίδη, Μπατίστ και Γιασικεβίτσιους. Ο άσος της ΤΣΣΚΑ ξεκαθάρισε πως η «μάχη» Παναθηναϊκού και ΤΣΣΚΑ στο Φάιναλ Φορ θα διαφέρει κατά πολύ από τις δυο αναμετρήσεις τους στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκα. «Παίξαμε δύο ματς με τον Παναθηναϊκό και νικήσαμε δύο φορές, αλλά ο ημιτελικός δεν θα είναι ίδιος με τα προηγούμενα παιχνίδια στην κανονική διάρκεια», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Ο πρώην πλέι-μέικερ του Ολυμπιακού ξέρει κάτι παραπάνω για τους «πράσινους» και επέστησε την προσοχή σε τρεις παίκτες των Πρωταθλητών Ευρώπης. «Σίγουρα, ο πιο σημαντικός παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Διαμαντίδης. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη. Τον σέβομαι πραγματικά σαν παίκτη. Αλλά δεν μπορείς να ξεχωρίσει μόνο αυτόν, αλλά και τους Μπατίστ και Γιασικεβίτσιους. Έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε», τόνισε ο 25χρονος Σέρβος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.