Τρεις «ερυθρόλευκοι» θρύλοι

Έγραψαν ιστορία με τη φανέλα του Ολυμπιακού και απόψε θα βρεθούν το Official Olympiacos BC Store. Ο λόγος για τους Στιβ Γιατζόγλου, Αργύρη Καμπούρη και ο Μίλαν Τόμιτς.

Έγραψαν ιστορία με τη φανέλα του Ολυμπιακού και απόψε θα βρεθούν το Official Olympiacos BC Store. Ο λόγος για τους Στιβ Γιατζόγλου, Αργύρη Καμπούρη και ο Μίλαν Τόμιτς.
Οι τρεις θρυλικές μορφές του ελληνικού μπάσκετ θα είναι από τις 20:00 έως τις 22:00 στην επίσημη μπουτίκ της ομάδας μπάσκετ των Πειραιωτών, θα μιλήσουν στην εκπομπή «Κόκκινα Καλάθια» για το επικείμενο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα, λίγο πριν την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Κωνσταντινούποληκαι θα μοιράσουν δώρα.
«To Official Olympiacos BC Store και τα υποδέχονται τη απόψε (20:00-22:00) τρεις θρυλικές μορφές και μοιράζουν πλούσια δώρα.
Ο Στιβ Γιατζόγλου, ο Αργύρης Καμπούρης και ο Μίλαν Τόμιτς θα είναι απόψε καλεσμένοι της εκπομπής που ασχολείται με τα νέα του μπασκετικού Ολυμπιακού στο «Κανάλι Ένα του Πειραιά» (90.4)-www.kanaliena-.gr.
Σε μια δίωρη ζωντανή εκπομπή μέσα από το επίσημο κατάστημα της ΚΑΕ (η οποία θα μεταδοθεί και από τη Web-Tv του σταθμού) τρεις παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» θα αναλύσουν τα πιστεύω τους, λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για το μεγάλο ραντεβού του ευρωπαϊκού μπάσκετ.
Η Pizza Fan θα φροντίσει για τη διασκέδαση όσων βρεθούν εκεί με ωραίο μπουφέ ενώ όσοι φίλαθλοι της ομάδας κάνουν αγορές από το Official Olympiacos BC Store κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα έχουν έκπτωση 20%.
Θα υπάρξουν, όμως, και άλλες εκπλήξεις καθώς κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα κληρωθούν τρεις συλλεκτικές μπλούζες και τρεις συλλεκτικές αφίσες των Γιατζόγλου, Καμπούρη και Τόμιτς, πέντε συλλεκτικά μπλουζάκια για το Final Four και τέσσερις δωροεπιταγές της Pizza Fan.
Από το Official Olympiacos BC Store θα μεταδοθεί ζωντανά και η εκπομπή της «Θύρας 7» που προηγείται (19:00-20:00) με τους Άκη Βαρδαλάκη και Τάκη Τσουκαλά», αναφέρει η ανακοίνωση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.