Τεόντοσιτς: «Θέλω την Euroleague»

Ο Μίλος Τεόντοσιτς έθεσε ως μεγάλο εφετινό στόχο για τον ίδιο και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την κατάκτηση της Euroleague.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς έθεσε ως μεγάλο εφετινό στόχο για τον ίδιο και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την κατάκτηση της Euroleague. Ο Σέρβος γκαρντ υπογράμμισε πως πέρα από την κορυφή της Ευρώπης, θέλει να δώσει το «παρών» και στο ολυμπιακό τουρνουά του Ρίο. 

Αρχικά, ο έμπειρος παίκτης τόνισε στην εφημερίδα «Blic»: «Αν δεν περνούσα τόσο καλά εδώ, θα είχα φύγει νωρίτερα! Αστειεύομαι…  Έχω προσαρμοστεί στους ρυθμούς της Μόσχας και στις απαιτήσεις ενός τεράστιου οργανισμού όπως η ΤΣΣΚΑ. Μένω 5′ από το γήπεδο και έχω όσα χρειάζομαι! Σπάνια επισκέπτομαι το κέντρο της πόλης, μολονότι υπάρχει σταθμός του μετρό πολύ κοντά στο Κρεμλίνο. Σε κάθε περίπτωση, η Μόσχα είναι, μετά το Βελιγράδι και την Αθήνα, το σπίτι μου».

Σχετικά με το αν μπορεί η ρωσική ομάδα να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης τόνισε: «Το ελπίζω! Το θέλω πολύ. Συμμετέχουμε σε έναν δύσκολο όμιλο στο Top-16, επομένως θα ήταν ηλίθιο να έκανα οποιαδήποτε πρόβλεψη. Είναι σημαντικό να φτάσουμε στο Final Four. Νομίζω πως πλέον έχουμε μάθει από τις συγκυρίες και ό,τι συνέβη στις προηγούμενες συμμετοχές μας στους τελικούς».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη συμμετοχή της Σερβίας στο ολυμπιακό τουρνουά του Ρίο: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο Προολυμπιακό τουρνουά. Έχουμε τεράστιο κίνητρο να συμμετάσχουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι το όνειρο κάθε αθλητή. Πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.