Λάνγκφορντ: “Προσοχή στο…βαρόμετρο”

Ο Κιθ Λάνγκφορντ μίλησε για τις αναμετρήσεις της Μακάμπι Τελ Αβιβ με τον Παναθηναϊκό στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκα.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ μίλησε για τις αναμετρήσεις της Μακάμπι Τελ Αβιβ με τον Παναθηναϊκό στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκα. Ο Αμερικανός στάθηκε ιδιαίτερα στην ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ, την οποία είχε γνωρίσει όταν αντιμετώπισε τους “πράσινους” ως παίκτης της Χίμκι. Ο Λάνγκφορντ είπε στη SportDay για:

Τη σειρά αγώνων με τον Παναθηναϊκό:
«Γνωρίζουμε ποιος είναι ο Παναθηναϊκός. Ξέρουμε ότι θα έχουμε αρκετή δουλειά. Πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι θα χάσουμε με 3-0, αλλά δεν νομίζω. Ή τουλάχιστον αυτό που μπορώ να δεσμευθώ είναι ότι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις και στο τέλος της σειράς θα κάνουμε τον απολογισμό μας».

Τη γνώμη που έχει για τους «πράσινους»:
«Δεν έχω δει πολλά πράγματα, αλλά θα τα μάθουμε καλά από το… φροντιστήριο που θα μας γίνει από τους προπονητές μας. Ο κόουτς Μπλατ ξέρει καλύτερα τι θα πρέπει να κάνουμε. Θα μας δώσει τις συμβουλές του και εμείς θα εκτελέσουμε. Το πρώτο ματς θα παίξει σημαντικό ρόλο, αλλά φυσικά δεν θα τελειώσει η σειρά σε αυτό. Πρέπει να είμαστε δυνατοί στην άμυνα, αλλά και να κάνουμε λιγότερα λάθη από τον Παναθηναϊκό, γιατί έχουμε ένα πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα. Επίσης, να είμαστε ομαδικοί και να μην το παίξουμε… ήρωες».

Την προηγούμενη εμπειρία του από το ΟΑΚΑ:
«Πριν δύο χρόνια είχαμε παίξει εκεί με τη Χίμκι. Θυμάμαι ότι ήταν γεμάτο το γήπεδο, αλλά καλύτερα να μην το σκέφτομαι, γιατί είχαμε χάσει (σ.σ.: 101-66). Δεν ήταν καλή η εμπειρία που είχα».

Τους παίκτες που ξεχωρίζει:
«Αναμφίβολα, ξέρουμε καλά ότι οι Διαμαντίδης και Μπατίστ είναι βαρόμετρο για την ομάδα τους, ενώ το πικ εν ρολ που παίζουν καθορίζει πολλά στο κομμάτι των αντιπάλων μας. Επίσης, ο Σάτο είναι πολύ καλός στην άμυνα. Θα πρέπει να έχουμε ενέργεια, να προσέξουμε τα ριμπάουντ και να έχουμε ομαδικότητα».

Τις συμβουλές που πήρε από Παπαλουκά και Σόφο:
«Δεν έχουν πει κάποιο μυστικό. Μόνο ιστορίες για το πώς είναι η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ. Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ σε πλέι οφ αυτής της μεγάλης διοργάνωσης και έτσι έχω ένα κίνητρο παραπάνω. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνω σαν το μικρό παιδί που βλέπει κάτι νέο, αλλά θα έχω συγκέντρωση για να βοηθήσω την ομάδα μου».

Τα καλοκαιρινά σενάρια περί μετεγγραφής σε ΠΑΟ ή ΟΣΦΠ:
«Είχα έρθει για διακοπές με τη γυναίκα μου και να δω και τον μάνατζέρ μου. Σίγουρα και ποιος δεν θα ήθελε να αγωνιστεί σε δύο μεγάλες ομάδες όπως είναι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, αλλά δεν είχα καμία πρόταση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.