Λόγκαν ο… πανέτοιμος

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς τον έριξε στη «μάχη» και ο Ντέιβιντ Λόγκαν τον έβγαλε ασπροπρόσωπο, διότι περίμενε αυτή τη στιγμή. Περπέρογλου: Φίλοι εκτός γηπέδου.

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς τον έριξε στη «μάχη» και ο Ντέιβιντ Λόγκαν τον έβγαλε ασπροπρόσωπο, διότι περίμενε αυτή τη στιγμή.

«Οποιαδήποτε στιγμή που έδινε την ευκαιρία ο κόουτς (σ.σ. Ομπράντοβιτς), θα ήμουν έτοιμος», ήταν η ατάκα του Αμερικανού. Το καλό ξεκίνημα, με τον Παναθηναίκό να «πατά» την Αρμάνι στην πρεμιέρα της φάσης των «16» της Ευρωλίγκας, τον έκανε να επισημάνει πως «είναι ωραίο συναίσθημα. Πάντα είναι καλό να νικάς εκτός έδρας. Η Αρμάνι Τζινς είναι καλή ομάδα, αλλά εμείς βγήκαμε στο παρκέ συγκεντρωμένοι κι αγωνιστήκαμε δυνατά».

Οι «πράσινοι» ξεχώρισαν κυρίως αμυντικά απόψε και ο Λόγκαν εξήρε την απόδοση τους στο συγκεκριμένο τομέα, λέγοντας ότι «έχουμε πολύ καλή αμυντικά ομάδα. Αν παραμείνουμε στους κανόνες μας κι αγωνιστούμε ομαδικά, είμαστε δύσκολη ομάδα να μας βάλει κανείς καλάθι».

Περπέρογλου: Φίλοι εκτός γηπέδου
Από την πλευρά του, ο Στράτος Περπέρογλου τόνισε ότι το μυαλό του ήταν στο παιχνίδι και όχι στους πρώην συμπαίκτες του, Φώτση και Νίκολας, που βρίσκονταν απέναντι του. «Όταν παίζεις, δεν σκέφτεσαι ποιον έχεις αντίπαλο. Σίγουρα είμαστε φίλοι, αλλά στο γήπεδο προσπαθείς να κάνεις ό,τι καλύτερο για την ομάδα σου. Τους εύχομαι ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια», εξήγησε.

Πάντως, και ο ίδιος -όπως και ο Λόγκαν- στάθηκε στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλή άμυνα, λέγοντας ότι «για 30-35 λεπτά ήμασταν συγκεντρωμένοι, παίξαμε δυνατά και σε γενικές γραμμές κάναμε πολύ καλή εμφάνιση και πήραμε μια μεγάλη νίκη. Σίγουρα η Αρμάνι δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση και θέλαμε να το εκμεταλλευτούμε. Πιέσαμε από την αρχή και τα καταφέραμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.