Βήμα πρόκρισης ο Απόλλων Λεμεσού!

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη (1-2) για την κυπριακή ομάδα επί της Αούστρια, με φόντο τα πλέι οφ του Europa League - Άνετα η Άιντραχτ Φρανγκφούρτης επί της Βαντούζ (0-5) - Λευκή ισοπαλία (0-0) στο Στεάουα Βουκουρεστίου-Μπόλεσλαβ

Πρώτο βήμα πρόκρισης στα πλέι οφ του Europa League έκανε ο Απόλλων Λεμεσού, που νίκησε το βράδυ της Πέμπτης (8/8) εκτός έδρας την Αούστρια Βιέννης με σκορ 1-2. Πλέον, είναι στο χέρι της κυπριακής ομάδας το εισιτήριο και μένει να το τσεκάρει στον επαναληπτικό, στην έδρα της.
Ο Απόλλων επιβλήθηκε με γκολ που πέτυχε στο 14′ με πέναλτι ο Μάρκοβιτς και ο Γκάκπε στο 47′.  Οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει επίσης με πέναλτι στο 41′, με τον Κλάιν. Οι Αυστριακοί ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς στις καθυστερήσεις ο Μαντλ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Βαντούζ – Άιντραχτ Φρανγκφούρτης 0-5
Στο Στάδιο Ράινπαρκ, στο Λιχτενστάιν, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στη Βαντζούζ, της οποίας επικράτησε με το εμφατικό 0-5. Πλέον, αποτελεί τυπική διαδικασία η ρεβάνς στη Γερμανία, για την πρόκριση της Άιντραχτ στα πλέι οφ του Europa League. Τα γκολ σημείωσαν οι Φίλιπ Κόστιτς (11′ και 27′), Ντομινίκ Κορ (40′), Γκονσάλο Πασιένσια (53′) και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς (63′).
Στεάουα Βουκουρεστίου – Μλάντα Μπόλεσλαβ 0-0

Στο λευκό (0-0) έμειναν το βράδυ της Πέμπτης (8/8) η Στεάουα Βουκουρεστίου με την Μλάντα Μπόλεσλαβ, στο παιχνίδι που έγινε στη Ρουμανία. Έτσι, οι δύο ομάδες άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς για την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League, που θα λύσουν την ερχόμενη εβδομάδα, στον αγώνα που θα γίνει στην έδρα της Μλάντα, στην Τσεχία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.