Φαγέ: «Πλήρωσα για τα λάθη μου»

Ο Μοχάμεντ Φαγέ υπογράμμισε πως έχει πληρώσει για τα λάθη που έκανε στην καριέρα του και πως πλέον αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Ο Μοχάμεντ Φαγέ υπογράμμισε πως έχει πληρώσει για τα λάθη που έκανε στην καριέρα του και πως πλέον αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Ο πρώην παίκτης των Ικάρου, Ρεθύμνου και Προμηθέα αναφέρθηκε στη μετεγγραφή του στον Ερυθρό Αστέρα και στον Μίλαν Τόμιτς.

Ο Φαγέ δήλωσε αρχικά στον σερβικό Τύπο: «Έκανα κάποια λάθη στην καριέρα μου και πλήρωσα γι’ αυτά. Όμως συνέχισα. Είναι ευγνώμων και χαίρομαι που επέστρεψα. Ανήκει στο παρελθόν και δεν θα ξανασυμβεί αυτό. Έμαθα από τα λάθη μου και έχω βγει πιο δυνατός και πιο σοφός από αυτή την ιστορία».

Στη συνέχεια, ο Φαγέ δήλωσε για τη μετεγγραφή του στον Ερυθρό Αστέρα: «Είναι η μεγαλύτερη ομάδα που έχω αγωνιστεί στην καριέρα μου».

Τέλος, ο Φαγέ μίλησε και για τον Μίλαν Τόμιτς: «Προφανώς με γνώριζε από το ελληνικό πρωτάθλημα. Παίξαμε 5-6 φορές με τον Ολυμπιακό την περασμένη σεζόν και σίγουρα θα γνώριζε τι μπορώ να κάνω και αυτό έχει να κάνει με το λόγο που είμαι στον Ερυθρό Αστέρα. Μέχρι στιγμής η συνεργασία μαζί του μου αρέσει, όπως και η συμπεριφορά του ως ανθρώπου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.