Τζίκιτς: “Ο Παναθηναϊκός τιμώρησε τα λάθη μας”

Η Μπουντούτσνοστ υπέπεσε σε λάθη στο φινάλε, τα οποία ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε και την τιμώρησε, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Αλεξάνταρ Τζίκιτς.

Η Μπουντούτσνοστ υπέπεσε σε λάθη στο φινάλε, τα οποία ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε και την τιμώρησε, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Αλεξάνταρ Τζίκιτς.

Αναλυτικά:

«Ήμασταν στο παιχνίδι μέχρι το τέλος. Κάναμε λάθη τα οποία τιμώρησαν, είναι πολύ απλό, αυτός ήταν ο λόγος που ήρθε η ήττα. Μου άρεσε ο τρόπος που αντιδράσαμε μετά τις τέσσερις πρώτες επιθέσεις. Ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. 

Στο τέλος της τρίτης περιόδου δεν χρησιμοποιήσαμε σωστά τα φάουλ και αυτά ήξερε να τα χρησιμοποιήσει ο Παναθηναϊκός. Όσο για τη μη συμμετοχή του Κραφτ, θα κάνουμε το καλύτερο για τον σύλλογο. Έχουμε έναν σημαντικό αγώνα με την Ολίμπια και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτόν μετά την πέμπτη ήττα στην Euroleague.

Είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε. Παίζαμε σαν ομάδα και όταν ήμασταν μπροστά και όταν κυνηγούσαμε στο σκορ. Νομίζω ότι αυτό το αναγνώρισε ο κόσμος. Μπορεί κάποιος να μην είναι ικανοποιημένος από την ατομική απόδοση κάποιων παικτών, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Κανείς δεν είναι ικανοποιημένος μετά από μία ήττα, αλλά πιστεύω ότι ο κόσμος θα είναι κοντά μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.