Ερυθρός Αστέρας – Άλμπα 84-90: Έχει πάρει φόρα (hls)

Η Άλμπα χρειάστηκε τον έξτρα χρόνο της παράτασης για να περάσει από το Βελιγράδι και να πετύχει την 4η συνεχόμενη νίκη της, σε αντίθεση με τον Αστέρα που υπέστη 5η ήττα στη σειρά.

Η Άλμπα χρειάστηκε τον έξτρα χρόνο της παράτασης για να περάσει από το Βελιγράδι και να πετύχει την 4η συνεχόμενη νίκη της, σε αντίθεση με τον Αστέρα που υπέστη 5η ήττα στη σειρά. Η ομάδα του Ρενέσες νίκησε χωρίς τους Φοντέκιο, Έρικσεν και Λάμερς.

Μπορεί να μην έπαιξε και το καλύτερο της μπάσκετ, όμως ο Ρενέσες είχε τον τρόπο να αποδράσει από το Βελιγράδι και να βελτιώσει το ρεκόρ των Γερμανών στο 6-7. Ο Ερυθρός Αστέρας που είχε άποντο σε όλο το πρώτο ημίχρονο τον Τζόρνταν Λόιντ κατάφερε να βρίσκεται μπροστά στο σκορ σχεδόν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Στην τελευταία περίοδο ζεστάθηκε ο Σίβα βοηθώντας από την περιφέρεια και η Άλμπα μάζεψε την διαφορά που είχε φτάσει μέχρι και τους 14 πόντους.

Παιχνίδι για γερά νεύρα στο φινάλε με την Άλμπα να περνάει μπροστά για πρώτη φορά μετά το φινάλε της πρώτης περιόδου με μια βολή του Λουκ Σίκμα (71-72). Ο Λόιντ έβαλε πέντε πόντους και έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους, όμως Γκιφάι και Σίκμα ξανά με βολές οδήγησαν το ματς στη παράταση (76-76). Στο 1.3 ο Ουόλντεν προσπάθησε αλλά το τρίποντο που πέτυχε ήταν εκτός χρόνου.

Στη παράταση μίλησε η εμπειρία του Γκρέινζερ που διάβασε άψογα το παιχνίδι και με ένα τρίποντο μαχαιριά άρχισε να δίνει το ρυθμό. 8-14 το επί μέρους σκορ και διπλό για την Άλμπα που είχε πρώτο σκόρερ τον Μάοντο Λο με 21 πόντους, ακολούθησε ο Σίβα με 19, ο Τίμαν είχε 13, Σίκμα με 9 και κρίσιμες βολές, Γκρέιντζερ με μυαλωμένο παιχνίδι στη παράταση τελείωσε το ματς με 9 πόντους.

Για τον Ερυθρό Αστέρα ο Τζόρνταν Λόιντ έβαλε 21 πόντους, όλους στο δεύτερο ημίχρονο, Ντόμπριτς με 13 και Ο’ Μπράιαντ με 12 ακολούθησαν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.