Άλμπα-Φενέρμπαχτσε 89-63: Περίπατος των Γερμανών (hls)

H γερμανική ομάδα δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην αναιμική Φενέρ, την οποία διέλυσε στο Βερολίνο, φτάνοντας τις 5 νίκες σε 12 αγώνες

Ο Νάντο Ντε Κολό επέστρεψε στα παρκέ της Euroleague ύστερα από 35 ημέρες, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του, αφού η Φενέρ εξ αρχής έβλεπε την πλάτη της Άλμπα (απόντες οι Φοντέκιο, Έρικσον, Λάμερς). 

Οι Γερμανοί ήταν κυρίαρχοι στα ριμπάουντ, πήραν πόντους από τους Τίμαν, Νίκιτς, Γκιφάι, είχαν λιγότερα λάθη από τους απογοητευτικούς Τούρκους και κατάφεραν να ολοκληρώσουν το ημίχρονο στο +17, 44-27.

Η διαφορά έφτασε ακόμη και τους 30 πόντους, αφού οι παίκτες του Κοκόσκοφ ήταν ωσεί παρόντες. Η Άλμπα κατέβασε 14 ριμπάουντ, παίρνοντας 21 πόντους από επιθέσεις δεύτερης ευκαιρίας, υποχρέωσε τους φιλοξενούμενους σε 21 λάθη, ενώ είχε 28 ασίστ, μία λιγότερη από το ρεκόρ συλλόγου, φτάνοντας με άνεση στο 89-63.

Για τους νικητές 5 παίκτες είχαν διψήφια συγκομιδή πόντων (Γκίφαϊ, Σίβα, Λο, Τίμαν και Νίκιτς), ενώ για τη Φενέρ μοναδικοί διασωθέντες οι Μπιμπέροβιτς και Μπάρτελ με 13 και 9 πόντους αντίστοιχα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.