Γκουντάιτις: ¨Ανυπομονώ”

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ζενίτ, ο Αρτούρας Γκουντάιτις, μίλησε για τους λόγους που τον ώθησαν να γίνει κάτοικος Αγ. Πετρούπολης. 

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ζενίτ, ο Αρτούρας Γκουντάιτις, μίλησε για τους λόγους που τον ώθησαν να γίνει κάτοικος Αγ. Πετρούπολης. 

«Ήξερα ότι ο σύλλογος υλοποιεί ένα νέο πρότζεκτ για να βρίσκεται στην Euroleague συνεχώς, με αποτέλεσμα να ανεβάζει συνεχώς το επίπεδο σε κάθε τομέα. Η Αγία Πετρούπολη από μόνη της είναι μια πολύ όμορφη πόλη, μιλώντας από την πλευρά ενός επισκέπτη. Όλοι στην πόλη είναι θετικοί και ζεστοί και όταν ο προπονητής με κάλεσε να παίξω, δεν υπήρχε αμφιβολία για την συνέχεια».

Για την περσινή σεζόν: «Ήταν μια δύσκολη σεζόν, μετά τον τραυματισμό, για τον οποίο δεν έπαιξα για πολύ καιρό. Προσωπικά πάντα προσπαθώ να δίνω το καλύτερο που μπορώ. Η τωρινή κατάσταση και η πανδημία που έδωσε την ευκαιρία να ανακάμψω σωστά και υπήρχε χρόνος να δουλέψω με τον εαυτό μου».

To μήνυμα του στον κόσμο:  «Θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο να μας στηρίξει από το πρώτο παιχνίδι. Φυσικά να είναι όλοι υγιείς πάνω απ’ όλα. Ανυπομονώ να έρθω στην Αγία Πετρούπολη και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα με την ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.