Μπερτομέου: «Αρχίζει μια νέα εποχή»

Στο τέλος της Ευρωλίγκας με τη μορφή που την ξέρουμε και στο ξεκίνημα μιας νέας εποχής που θα σηματοδοτήσει η νέα σεζόν, αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Ζόρντι Μπερτομέου.

Στο τέλος της Ευρωλίγκας με τη μορφή που την ξέρουμε και στο ξεκίνημα μιας νέας εποχής που θα σηματοδοτήσει η νέα σεζόν, αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Ζόρντι Μπερτομέου.

«Καλώς ήρθατε στο 15ο φάιναλ-φορ. Είναι μια ξεχωριστή διοργάνωση. Θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Υπήρχε μπόλικο δράμα, αλλά και διασκέδαση σ’ αυτή τη γιορτή.Σήμερα έχουμε τέσσερις ομάδες, αυτές που το άξιζαν δίχως άλλο. Έχουμε διαφορετικού είδους ομάδες: μια παραδοσιακή ομάδα την ΤΣΣΚΑ. Μια πρωτοεμφανιζόμενη, την Λοκομοτίβ, που έχει εκπληκτική ιστορία πίσω. Και δύο κλασσικές ομάδες, τη Φενέρ και τη Λαμποράλ. Η τελευταία επιστρέφει μετά από 8 χρόνια. Είμαστε στο Βερολίνο! Πίσω μετά την πολύ καλή εμπειρία του 2009!

Έχουμε δύο σημεία συνάντησης. Το Αλεξάντερπλατζ και την αρένα. Εδώ είναι η fan zone που ο κόσμος θα μπορεί να γνωρίσει τους παίκτες και τους θρύλους των ομάδων. Θα έχουμε το Adidas Next Generation, τους νεαρούς παίκτες, κοινωνικά προγράμματα, αλλά και το σεμινάριο των προπονητών με περισσότερες από 200 συμμετοχές. Όπως πάντα έχουμε μια sold-out διοργάνωση, η οποία θα μεταδοθεί σε περισσότερες από 200 χώρες. Επιβεβαιώνεται ότι το φάιναλ-φορ είναι μια παγκόσμια διοργάνωση. Και όλα στρέφονται γύρω από τους φιλάθλους « ανέφερε αρχικά ο Καταλανός για να προσθέσει:

«Αυτό είναι το τελευταίο φάιναλ-φορ αυτής της εποχής και για αυτό είναι ξεχωριστό. Αρχίζει μια νέα εποχή. Από τον ερχόμενο Οκτώβριο η λίγκα θα αλλάζει και θα γίνει μια ευρωπαϊκή λίγκα. Οι καλύτερες ομάδες να παίζουν όλες μεταξύ τους. Είναι χωρίς αμφιβολία η μεγαλύτερη απόφαση που πήραν οι ίδιες οι ομάδες. Συμμερίστηκαν το όραμα μας για μια αμιγώς ευρωπαϊκή λίγκα. Και συνεχίζουμε χέρι – χέρι με τους συνεργάτες μας προς αυτή την κατεύθυνση για να χτίσουμε ένα λαμπρό μέλλον.

Δεν ακούμε αυτά που λέγονται. Δεν μας αποσπούν την προσοχή οι φωνές. Είμαστε σίγουροι για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία με τις ομάδες και προχωράμε. Το φάιναλ-φορ είναι διαφήμιση του μπάσκετ. Και ευχαριστούμε για αυτο τους παίκτες, τους προπονητές, τις ομάδες, τους διαιτητές, τα μίντια, τους φιλάθλους, αλλά και τον χορηγό μας, την Turkish Airlines».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.