Τζέιμς λαμπρός την οδηγεί… (video)

Η Αρμάνι όχι μόνο νίκησε (80-70) τη Ζάλγκιρις, αλλά κάλυψε και τη διαφορά των πέντε πόντων του πρώτου αγώνα και πλέον έχει το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Η Αρμάνι όχι μόνο νίκησε (80-70) τη Ζάλγκιρις, αλλά κάλυψε και τη διαφορά των πέντε πόντων του πρώτου αγώνα και πλέον έχει το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας. Οι Ιταλοί επικράτησαν γιατί είχαν σε ακόμα μία βραδιά τον Μάικ Τζέιμς για ηγέτη τους. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού τελείωσε τον αγώνα με 20 πόντους και 9 ασίστ, ενώ με έξι διαδοχικούς πόντους του στην τελευταία περίοδο, έβαλε τέλος στα όνειρα των φιλοξενούμενων για το ροζ φύλλο. 

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στην πρώτη περίοδο και έφτασαν γρήγορα τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό πόντων, αλλά το σύνολο του Γιασικεβίτσιους, αν και ήταν άστοχο από μακρινή απόσταση, επέστρεψε πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (29-26). παρόμοια η εικόνα και στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά στο τέταρτο ο Τζέιμς έκανε τη διαφορά και η Ζάλγκιρις δεν είχε απάντηση αυτή τη φορά, γνωρίζοντας την 12η φετινή της ήττα. Αντίθετα αυτή ήταν η 9η νίκη της Αρμάνι, η οποία παραμένει σε τροχιά πλέι οφ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.