Κουρμπάνοφ: «Ο Ολυμπιακός άδραξε την ευκαιρία»

Ο Νικίτα Κουρμπάνοφ εξέφρασε την απογοήτευσή του για την ήττα από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Final Four της Euroleague.

Ο Νικίτα Κουρμπάνοφ εξέφρασε την απογοήτευσή του για την ήττα από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Final Four της Euroleague.

«Πολλά κρίθηκαν στο τρίποντο του Σπανούλη, αλλά όχι όλα. Δεν κέρδισε μόνος του το ματς. Φυσικά εκείνο το τρίποντο ήταν πολύ σημαντικό, αλλά είχαμε χάσει την πρωτοβουλία πριν από αυτό. Ήμασταν μπροστά σε όλη την διάρκεια του αγώνα, αλλά στο τέλος φτάσαμε στο σημείο να κυνηγάμε το ματς. Ο Ολυμπιακός άδραξε την ευκαιρία και δεν μας επέτρεψε να ξαναπάρουμε το προβάδισμα. Ο Σπανούλης πέτυχε το τρίποντο – κλειδί, αλλά δεν ήταν ο ”παράγοντας Χ”. Αυτός ήμασταν εμείς και αυτός είναι ο κύριος λόγος της ήττας. Αν παίζαμε σε όλο το 40λεπτο όπως μπορούσαμε, το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Είναι δύσκολο να εντοπίσουμε τι λάθη κάναμε, τα συναισθήματα είναι πολύ δυνατά. Ήταν μία ταπεινωτική ήττα. Πρέπει να το συζητήσουμε με τον κόουτς και να προχωρήσουμε», είπε ο παίκτης της ΤΣΣΚΑ μιλώντας στα ρωσικά ΜΜΕ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.