Με Σφαιρόπουλο, αλλά χωρίς Πασκουάλ το συνέδριο προπονητών

Παρουσία του Γιάννη Σφαιρόπουλου, αλλά όχι του Τσάβι Πασκουάλ, όπως αναμενόταν, αφού οι γιατροί του συνέστησαν ξεκούραση, πραγματοποιήθηκε το ετήσιο συνέδριο προπονητών που διοργάνωσε η Ευρωλίγκα στη Βαρκελώνη.

Παρουσία του Γιάννη Σφαιρόπουλου, αλλά όχι του Τσάβι Πασκουάλ, όπως αναμενόταν, αφού οι γιατροί του συνέστησαν ξεκούραση, πραγματοποιήθηκε το ετήσιο συνέδριο προπονητών που διοργάνωσε η Ευρωλίγκα στη Βαρκελώνη. 

Το «παρών» έδωσαν οι έντεκα από τους 16 προπονητές των ομάδων που θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση και συμφώνησαν πως στόχος είναι να βελτιώσουν το προϊόν. 

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ο Τζόρντι Μπερτομέου, ανέφερε:
«Πάντα έχουμε να κάνουμε με το πώς θα προχωρήσουμε μπροστά, θα βελτιωθούμε, έχοντας τον κόσμο στο μυαλό μας και η συνεργασία των προπονητών σε αυτή τη διαδικασία είναι σημαντική. Όλοι γνωρίζουμε πως οι πρωταγωνιστές είναι στο παρκέ, αλλά ο ρόλος των ηγετών του σπορ μας και της λίγκας μας τους κάνουν όργανα ζωτικής σημασίας και για όσα γίνονται εκτός παρκέ. Συνεισφέρουν σημαντικά στις αποφάσεις που θέλουμε να πάρουμε για να συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι».

Από την πλευρά των προπονητής, ο Δημήτρης Ιτούδης, σχολίασε μεταξύ άλλων: «Ανυπομονούμε να γίνει ακόμα καλύτερη η διοργάνωση. Ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος, τα παιχνίδια έγιναν με τρόπο που είναι κοινά αποδεκτός ότι έχει ποιότητα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και πολύ ενθουσιασμένοι που έχουμε πολλά νούμερα, πολλές σκέψεις και πιθανές κινήσεις, που μοιράζονται με εμάς, οι οποίες μπορεί να φέρουν αυτή τη λίγκα σε ακόμα καλύτερη θέση.

Είναι εξαιρετικό να μιλάς με τους ανθρώπους της διαιτησίας, γιατί μόνο εδώ μπορούμε να μοιραστούμε τις απόψεις μας, να μιλήσουμε ανοιχτά, να δούμε ο ένας τον άλλον στα μάτια και να αποκτήσουμε τον ίδιο στόχο. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι καλύτερο και πιο ελκυστικό για τον κόσμο. Γι’ αυτό δουλεύουμε και είναι μεγάλη η ευκαιρία που μας δίνει η Euroleague».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.