Τρινκέρι: «Έχει γράψει ιστορία ο Παναθηναϊκός»

Ο Αντρέα Τρινκιέρι υπογράμμισε πως ο Παναθηναϊκός Superfoods έχει γράψει ιστορία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, μετά τις έξι κατακτήσεις της Euroleague κατά το παρελθόν.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι υπογράμμισε πως ο Παναθηναϊκός Superfoods έχει γράψει ιστορία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, μετά τις έξι κατακτήσεις της Euroleague κατά το παρελθόν. Ο Ιταλός κόουτς της Μπάμπεργκ υπογράμμισε πως η αναμέτρηση κόντρας τους «πράσινους» θα είναι ένα «βουνό» για την ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο του «τριφυλλιού». 

Αρχικά, ο Τρινκέρι δήλωσε: «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει κατακτήσει την Ευρωλίγκα έξι φορές και έχει γράψει ιστορία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ τις δύο τελευταίες δεκαετίες. Θα είναι ένα πολύ ψηλό βουνό για μας. Θα πρέπει να εστιάσουμε στα πράγματα που μπορούμε να ελέγξουμε, όπως τη δική μας προσέγγιση, αλλά και τη συγκέντρωσή μας που στα τελευταία παιχνίδια κατά διαστήματα. Ελπίζω το όνομα και η ιστορία του αντιπάλου να μας βοηθήσουν να είμαστε πιο συνεπείς. Το ματς είναι ιδιαίτερο, γιατί ο Παναθηναϊκός θα έχει νέο προπονητή. Για μια ακόμη φορά θα πρέπει να εστιάσουμε στους εαυτούς μας και σε αυτά που μπορούμε να κάνουμε καλά».

Από την πλευρά του, ο Νικολό Μέλι τόνισε για το ματς με τους «πράσινους»: «Αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι ξεχωριστό στην Ευρωλίγκα, θα πρέπει να πάρουμε τα ματς στην έδρα μας. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι για πολλούς λόγους. Ο Παναθηναϊκός θα έχει νέο προπονητή για πρώτη φορά και όλοι οι παίκτες θα έχουν ενθουσιασμό και θα είναι πολύ συγκεντρωμένοι για να του δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να νικήσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.