Σίνγκλετον: «Την επόμενη φορά στο στρατόπεδο των νικητών»

Ο Κρις Σίνγκλετον δηλώνει ότι ο Παναθηναϊκός Superfoods μπορεί να νικήσει τον Ολυμπιακό την επόμενη φορά που θα τον αντιμετωπίσει.

Ο Κρις Σίνγκλετον δηλώνει ότι ο Παναθηναϊκός Superfoods μπορεί να νικήσει τον Ολυμπιακό την επόμενη φορά που θα τον αντιμετωπίσει.

Ο Αμερικανός σέντερ, τόνισε ότι οι δύο ως τώρα ήττες από τους «ερυθρόλευκους» στη σεζόν πληγώνουν την ομάδα, αλλά άπαντες είναι αποφασισμένοι να την αφήσουν πίσω. Αναλυτικά όσα είπε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ:

Για την ήττα:
«Σίγουρα η ήττα από τον βασικό σου αντίπαλο, τον Ολυμπιακό, δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Το μόνο ελαφρυντικό είναι ότι είναι ακόμα αρχή της αγωνιστικής περιόδου και έχουμε πολλά να μάθουμε και να γίνουμε πολύ καλύτεροι. Ήμασταν επιθετικοί στο δεύτερο ημίχρονο, παλέψαμε και πετύχαμε την ανατροπή, αλλά δεν είχαμε την ίδια αποφασιστικότητα με τον Ολυμπιακό στα τελευταία κρίσιμα δευτερόλεπτα».

Για την διαιτησία:
««Όταν τελείωνε το παιχνίδι ένα-δύο σφυρίγματα των διαιτητών από εδώ και εκεί έπαιξαν επίσης μεγάλο ρόλο. Ωστόσο δε μένουμε σ` αυτά, συνεχίζουμε, έτσι είναι το παιχνίδι… ».

Για τις δύο ήττες από τον Ολυμπιακό:
«Στην Ελλάδα όλοι μιλάνε για τη μάχη των ‘’κόκκινων’’ με τους ‘’πράσινους’’. Μας πονάει η ήττα αλλά θα έχουμε πολλές ευκαιρίες ακόμα μέσα στη σεζόν… Μέχρι το επόμενο μεταξύ μας ντέρμπι θα έχουμε γίνει καλύτεροι και πιο δυνατοί. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο κρίσιμο ματς πρωταθλήματος με τον Άρη».

Για την απουσία του Γκιστ:
«Είναι μεγάλο και αναπόσπαστο μέρος της άμυνας μας ο Γκιστ. Μας έλειψε εχθές, αλλά κάποιοι παίκτες βγήκαν μπροστά, κάλυψαν σε μεγάλο βαθμό το κενό του και έδειξαν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν μέχρι ο Γκιστ να επιστρέψει υγιής στα παρκέ».

Για τον κόσμο:
«Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε και πρέπει να συνεχίσετε. Να μείνετε δίπλα μας και να μας ενισχύετε. Απόψε ήταν ένα κλειστό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Θα είμαστε στο αντίπαλο στρατόπεδο, αυτό των νικητών, την επόμενη φορά. Να είστε σίγουροι!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.