Χωρίς περιθώρια απωλειών

Ο Παναθηναϊκός Superfoods θέλει μόνο τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε, προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση της Euroleague (21:45 Novasports2HD).

Ο Παναθηναϊκός Superfoods θέλει μόνο τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε, προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση της Euroleague (21:45 Novasports2HD). Οι «πράσινοι» θέλουν να πανηγυρίσουν την έβδομη εφετινής του νίκη στη διοργάνωση, καθώς βρίσκονται στο 6-5, κάτι που θα τους ωθήσει πιο κοντά στην οκτάδα της διοργάνωσης. Από την άλλη πλευρά, οι Τούρκοι ταξίδεψαν στην Αθήνα με το ρεκόρ 8-3 στις αποσκευές τους και θέλουν μια ακόμα νίκη, προκειμένου να εδραιωθούν στις θέσεις, που δίνουν πρόκριση στην επόμενη φάση. 

Και αυτή τη φορά, κεντρικό πρόσωπο θα είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος επιστρέφει στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος. Ο Σέρβος κόουτς οδήγησε τους «πράσινους» σε 23 τίτλους στα 13 χρόνια παραμονής του στον πάγκο τους και όπως είναι φυσικό θα αποθεωθεί για μια ακόμα φορά από τους φιλάθλους των γηπεδούχων. Το «τριφύλλι» θέλει να συνεχίσει την παράδοση, που θέλει τον «Ζοτς» να αποχωρεί ηττημένος από το ΟΑΚΑ σε όλες τις επισκέψεις του με τη Φενέρμπαχτσε. Συγκεκριμένα, ο Ομπράντοβιτς έχει αντιμετωπίσει τρεις φορές τους «πράσινους» στην Αθήνα με την τουρκική ομάδα και τις τρεις έχει φύγει ηττημένος. 

Στα αγωνιστικά, ο Τσάβι Πασκουάλ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, τον Κέι Σι Ρίβερς, του οποίου η συμμετοχή είναι αμφίβολη, λόγω τραβήγματος στον αριστερό προσαγωγό. Εκτός «μάχης» θα μείνει ο τραυματίας Τζέιμς Γκιστ. Ο Παναθηναϊκός Superfoods έχει την προϊστορία με το μέρος του, καθώς σε συνολικά είκοσι αναμετρήσεις με τη Φενέρμπαχτσε, μετράει 13 νίκες. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Πέτρι Μάντιλα (Φινλανδία).  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.