Ντόντσιτς: «Euroleague και δίπλωμα»

Ο Λούκα Ντόντσιτς έθεσε τους στόχους του για την εφετινή χρονιά, υπογραμμίζοντας πως θέλει την κατάκτηση της Euroleague και να βγάλει δίπλωμα οδήγησης.

Ο Λούκα Ντόντσιτς έθεσε τους στόχους του για την εφετινή χρονιά, υπογραμμίζοντας πως θέλει την κατάκτηση της Euroleague και να βγάλει δίπλωμα οδήγησης. Ο 17χρονος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της «Βασίλισσας» της Ευρώπης επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ και αποκάλυψε τα μελλοντικά του σχέδια.

Χαρακτηριστικά, ο νεαρός παίκτης δήλωσε: «Έπρεπε να προετοιμαστούμε σκληρά για το παιχνίδι, από τη στιγμή που η Μακάμπι διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες και είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε όμως είμαι επίσης πολύ χαρούμενος για τα στατιστικά μου. Όταν ήμουν νεότερος, πίστευα ότι είναι πραγματικά εντυπωσιακό να παίζεις στην Euroleague. Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί σε αυτή την ομάδα, ενώ ο Ρούντι και ο Σέρχιο Γιουλ έκαναν εξαιρετική δουλειά στο δεύτερο ημίχρονο».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Ήμασταν πίσω στο σκορ με 10 πόντους και ο κόουτς μάς ζήτησε να μείνουμε ενωμένοι. Θέλουμε να κατακτήσουμε την Euroleague! Είναι πολύ σημαντικό, επίσης, να κερδίσουμε όλα τα εντός έδρας παιχνίδι μας ώστε να αποκτήσουμε το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Αυτό που θέλω στα 18 μου είναι να πάρω το… δίπλωμα οδήγησης! Αστειεύομαι. Το να κατακτήσω την Euroleague είναι το όνειρό μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.