Γουότερς: «Να τρέξουμε την Μπασκόνια»

Ο Ντόμινικ Γουότερς ανέφερε πως στόχος του Ολυμπιακού είναι να πάει σε γρήγορο παιχνίδι κόντρα στην Μπασκόνια προκειμένου να πάρει τη νίκη.

Ο Ντόμινικ Γουότερς ανέφερε πως στόχος του Ολυμπιακού είναι να πάει σε γρήγορο παιχνίδι κόντρα στην Μπασκόνια προκειμένου να πάρει τη νίκη. 

Αναλυτικά, μίλησε για:

-το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να νικήσει τη Μπασκόνια: 

«Είναι μία πολύ γρήγορη ομάδα με αυξομειώσεις στον ρυθμό της. Έχει πολλούς αθλητικούς παίκτες και στις πέντε θέσεις. Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και να έχουμε καλές επιστροφές για να μη βρουν εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Παράλληλα, εμείς πρέπει να τρέξουμε γιατί έτσι χτυπάς της γρήγορες ομάδες, στο δυνατό τους σημείο». 

-το τι έμαθε ο Ολυμπιακός από την ήττα του στο κύπελλο: 

«Το σημαντικό είναι να μείνουμε ενωμένοι και να παλέψουμε. Η επίθεσή μας δεν ήταν καλή την Δευτέρα. Ήμασταν στατικοί και δε κυκλοφορήσαμε γρήγορα τη μπάλα. Θα πρέπει να έχουμε καλύτερες αποστάσεις και υπομονή για να σκοράρουμε πιο εύκολα. Μείναμε συγκεντρωμένοι όλη την εβδομάδα και πιστεύω πως αύριο θα είμαστε καλύτεροι». 

-το αν τους πείσμωσε περισσότερο ο αποκλεισμός: 

«Έχουμε υψηλότερο κίνητρο, μιλήσαμε με τον προπονητή μας και είπαμε πως πρέπει να ξεχάσουμε τον Παναθηναϊκό και να προχωρήσουμε. Η Μπασκόνια είναι μία ομάδα που είναι κοντά στη βαθμολογία με εμάς και θα έρθει εδώ για να μας νικήσει, οπότε πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι». 

– το αν ο Ολυμπιακός θα κάνει σημαντικό βήμα για το πλεονέκτημα έδρας σε περίπτωση νίκης: 

«Είναι πολύ νωρίς. Δε μιλάμε ακόμα για αυτό στην ομάδα διότι έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα. Σίγουρα θα θέλαμε να τελειώσουμε στην πρώτη τετράδα, αλλά για την ώρα κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Ας νικήσουμε αύριο και μετά θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Αυτό είναι όλο» .


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.