Αλόνσο: «Πιστοί στο πλάνο μας»

Ο Σίτο Αλόνσο ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που θέλει να ελέγχει το ρυθμό του αγώνα αλλά η ομάδα του θα μείνει πιστή στο πλάνο της.

Ο Σίτο Αλόνσο ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που θέλει να ελέγχει το ρυθμό του αγώνα αλλά η ομάδα του θα μείνει πιστή στο πλάνο της. 

Αναλυτικά:

«Πρώτα, απ’ όλα θα πρέπει να είμαστε πιστοί στο πλάνο μας κόντρα στον Ολυμπιακό. Από ‘κει και πέρα, θα πρέπει να είμαστε ισορροπημένοι σε περιφέρεια και ρακέτα, καθώς καμιά φορά μπορεί να μην είσαι εύστοχος από μακριά και να χάσεις το παιχνίδι. Επίσης, θα πρέπει να είμαστε έξυπνοι και να παίρνουμε το επιθετικό ριμπάουντ όταν παίζουν εκτός οι ψηλοί μας, γιατί από τα λάθη μπορείς να βρεις εύκολους αιφνιδιασμούς. Πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, σε σχέση με αυτό κόντρα στην Νταρουσάφακα, καθώς εδώ θα πρέπει να κάνουμε περισσότερα ώστε να μην επιτρέψουμε στους αντιπάλους μας να παίξουν όπως θέλουν», δήλωσε αρχικά προπονητής των Βάσκων και πρόσθεσε: 

«Με το στιλ παιχνιδιού του, ο Ολυμπιακός δεν επιτρέπει στον αντίπαλο να κάνει το δικό του παιχνίδι, ενώ έχει σκληρή άμυνα και του αρέσει να έχει τον έλεγχο του ρυθμού. Μάλιστα, διαθέτουν πιο αθλητικούς ψηλούς από τους δικούς μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.