Ομπράντοβιτς: «Είχε μεγάλη επιρροή το ματς του ΣΕΦ»

Η νίκη στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό, έπαιξε σημαντικό ρόλο για την εικόνα του Παναθηναϊκού στην Πόλη, όπως υποστήριξε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Η νίκη στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό, έπαιξε σημαντικό ρόλο για την εικόνα του Παναθηναϊκού στην Πόλη, όπως υποστήριξε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Παίξαμε με τον τρόπο που έπρεπε, αντιδράσαμε και νικήσαμε έναν εξαιρετικό αντίπαλο. Καταλάβαμε ότι πρέπει να παίξουμε επιθετικά και αυτό κάναμε. Είχε μεγάλη επιρροή το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ. Είναι πάντα ξεχωριστό παιχνίδι και ξέρω πόση ενέργεια χρειάζεται. Κάναμε ένα καλό ματς και ευχαριστώ τους οπαδούς μας για τη στήριξη. Έχουμε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας» ήταν τα πρώτα λόγια του Ζοτς.
 
Σχολιάζοντας την εξαιρετική εμφάνιση του Ντουβερίογλου, είπε: «Πριν με ρωτήσετε θα σας πω ότι ο Ντουβερίογλου ήταν εξαιρετικός, έπαιξε πολύ καλά και ήταν σημαντικός για εμάς. Αν θυμάστε σας είχα πει πως δουλεύει σκληρά και αξίζει την ευκαιρία. Για αλλη μια φορά, συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Εύχομαι τα καλύτερα στο μέλλον για την πρώην ομάδα μου».
 
Όσο για τον τραυματισμό του Έκπε Γιούντο στη δεξιά γάμπα, που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί απέναντι στον Παναθηναϊκό, δήλωσε: «Θα δούμε τι θα γίνει. Δουλεύει κάθε μέρα με τους γιατρούς. Θα δούμε τις επόμενες μέρες. Δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα αυτή τη στιγμή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.