Ομπράντοβιτς: «Από τα φαβορί για F4 o Ολυμπιακός»

Φαβορί για μία θέση στο Final Four της Μαδρίτης έχρισε τον Ολυμπιακό ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μιλώντας ενόψει του ματς της Φενέρμπαχτσε με τους Πειραιώτες για την 3η αγωνιστική του Τοp 16.

Φαβορί για μία θέση στο Final Four της Μαδρίτης έχρισε τον Ολυμπιακό ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μιλώντας ενόψει του ματς της Φενέρμπαχτσε με τους Πειραιώτες για την 3η αγωνιστική του Τοp 16.


«Όπως λέω κάθε εβδομάδα, είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ο Ολυμπιακός είναι από τα φαβορί για την πρόκριση στο Final-4, μια ομάδα που παίζει εξαιρετική άμυνα» σχολίασε ο Σέρβος κόουτς και πρόσθεσε:
«Είναι πρωτοπόροι στον όμιλό μας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Αναντολού Εφές, οπότε ελπίζω ότι οι φίλαθλοί μας θα έρθουν στο γήπεδο να μας βοηθήσουν και ότι θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».
 
Ο Κενάν Σιπάχι μιλώντας εκ μέρους των παικτών, ανέφερε: «Βρισκόμαστε σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο της σεζόν και αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Ο αντίπαλός μας είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Σαν ομάδα, θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο αγώνα.


Θέλουμε να φτιάξουμε ένα σερί νικών, αλλά ξέρουμε ότι παίζουμε με μια ποιοτική ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι οι φίλαθλοί μας θα δημιουργήσουν μια ωραία ατμόσφαιρα και η παρουσία τους θα είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα για εμάς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.