Μανωλόπουλος: «Χάσαμε σημαντική ευκαιρία» (video)

Ο βοηθός του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, Σωτήρης Μανωλόπουλος, σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, τόνισε πως η ομάδα όσο περνάνε τα παιχνίδια θα γίνεται όλο και καλύτερη καθώς είναι ακόμα νέα.

Ο βοηθός του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, Σωτήρης Μανωλόπουλος, σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, τόνισε πως η ομάδα όσο περνάνε τα παιχνίδια θα γίνεται όλο και καλύτερη καθώς είναι ακόμα νέα.


Αναλυτικά όσα είπε:


«Θεωρώ ότι ήταν μια ευκαιρία για εμάς. Ήμασταν μέσα στο παιχνίδι, κάποια στιγμή ξέφυγαν αλλά και πάλι το παιχνίδι παίχτηκε μέχρι τέλους και το χάσαμε γιατί κάναμε κάποια λάθη τακτικής.


Πιστεύουμε στην ομάδα, στους παίκτες, δουλεύουμε πολύ σκληρά, είμαστε σε καλό δρόμο και θα γίνουμε καλύτεροι. Ήταν μια καλή ευκαιρία σήμερα αλλά δεν τα καταφέραμε.


Είμαστε μια νέα ομάδα και ηλικιακά, στο ΟΑΚΑ παίρνουμε ενέργεια απ’ τον κόσμο μας αλλά παιχνίδι με παιχνίδι κερδίζουμε την εμπειρία και θα γίνουμε καλύτεροι.


Ο όμιλος είναι πολύ δυνατός και οποιοσδήποτε μπορεί χάσει ή να νικήσει».

Με τη σειρά του ο Ντεμάρκους Νέλσον τόνισε:

«Το παιχνίδι κρίθηκε στις συνθήκες στο τέλος του αγώνα. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα κάναμε λάθη και αυτά έκριναν το παιχνίδι.


Είναι μια εμπειρία απ’ την ομάδα μαθαίνεις. Απόψε παίξαμε πολύ δυνατά για 38μισι λεπτά, αλλά δεν ήταν αρκετό. Αυτό πρέπει να δουλέψουμε. Είναι θέμα μαθησιακής εμπειρίας. Χρειαζόμαστε σαράντα γεμάτα λεπτά για να νικήσουμε ομάδες σαν την Μπαρτσελόνα.


Πρέπει να του βγάλουμε το καπέλο του Χουέρτας που έβαλε αυτά τα καλάθια. Ωστόσο, παρ’ όλο που τα έβαλε εμείς ήμασταν κοντά γιατί παραμείναμε πιστοί στο πλάνο μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.