Μούσα: «Θέλουμε το back to back» (video)

Ο Τζάναν Μούσα τόνισε πως η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να πανηγυρίσει το back to back και να κερδίσει τον τελικό του Final 4 κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο παίκτης των «μερένχες» συμπλήρωσε πως η ομάδα του σέβεται τον Παναθηναϊκό και πως είναι ενθουσιασμένοι για τη συμμετοχή τους στον τελικό.

Αρχικά, ο Μούσα δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να κάνουμε το back to back. Δε θα είναι εύκολο. Θα κάνουμε τα πάντα. Είμαι ενθουσιασμένος για τον τελικό».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον κορμό της ομάδας του: «Αυτό δε σημαίνει τίποτα. Έχουμε κάνει τις καλύτερες κινήσεις, φέρνοντας τον καλύτερο πόιντ γκαρντ στην Ευρώπη, τον Καμπάτσο. Μας βοήθησε πολύ. Όμως, γνωρίζω καλά τον Αταμάν και ξέρω τι μπορεί να πετύχει και πόσο σκληρούς να κάνει τους παίκτες του. Νομίζω πως όλοι προσαρμόστηκαν καλά στον Παναθηναϊκό και τους σεβόμαστε».

Ο Μούσα αναφέρθηκε στην «κατάρα» του πρώτου της κανονικής περιόδου: «Είναι ωραίο που θα έχουμε την ευκαιρία να γίνουμε η πρώτη ομάδα που τα καταφέρνει. Όμως, δεν υπάρχουν οι λέξεις φαβορί. Όπως είπε ο κόουτς, παίζουμε κόντρα σε μια σπουδαία ομάδα, τον Παναθηναϊκό. Προετοιμαστήκαμε 10 μήνες για αυτή τη στιγμή, θα είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δυσκολίες της καριέρας του: «Ήταν δύσκολες κάποιες στιγμές, ειδικά όταν γύρισα από το ΝΒΑ. Όταν ήμουν με τον Αταμάν στην Εφές ήταν μια πρόκληση για εμένα. Όμως, έμαθα πολλά. Στην Ισπανία με βοήθησαν για να γίνω MVP της κορυφαίας λίγκας στην Ευρώπη. Ευχαριστώ την Μπρεογκάν. Η Ρεάλ αποτελεί τρόπαιο για εμένα και μόνο που φοράω αυτή τη φανέλα. Είμαι στο peak μου, στην καλύτερη στιγμή μου».

Τέλος, για τη συνεργασία του με τον Αταμάν στην Εφές: «Πήγα μεσούσης της σεζόν, δεν μπορούσα να παίξω πολύ. Ξέρω τον χαρακτήρα μου και τον χαρακτήρα του Αταμάν. Είπαμε κάποια πράγματα στις προπονήσεις. Όμως, ο ένας σέβεται τον άλλον. Εκείνη τη χρονιά πήραν τον τίτλο. Έκανε εξαιρετική πορεία, έμαθα πολλά από εκείνον, τον Μίσιτς και τον Λάρκιν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.