Γιασικεβίτσιους: “Ο Παναθηναϊκός αξίζει τον σεβασμό μας”

Απογοητευμένος παρουσιάστηκε μετά τον πρώτο ημιτελικό αγώνα της Euroleague Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσέ, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Η ελληνική ομάδα επικράτησε 73 -57 και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης

Ο Λιθουανός προπονητής αναφερόμενος στην εξέλιξη του ημιτελικού, ανέφερε:

«Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και συγχαίρω την ελληνική ομάδα για την πρόκριση. Σε αυτή την ομάδα αξίζει μεγάλος σεβασμός.

Όμως σεβασμός αξίζει και στους παίκτες μας για τη σεζόν που έκαναν κι έφτασαν μέχρι εδώ. Η άμυνά μας λειτούργησε αρκετά καλά, αλλά δυστυχώς στην επίθεση ήμασταν άθλιοι. Δεν κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα κι όταν το κάναμε δεν βάλαμε τα σουτ. Ήμασταν πολύ στατικοί. Είναι μια σκληρή ήττα, αλλά θα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι. Η ήττα αυτή πόνεσε, αλλά πρέπει να σηκωθούμε όρθιοι. Στην ήττα δεν φταίει μόνο ένα πράγμα.

Δεν αποδώσαμε καλά αμυντικά, αλλά ακόμη κι΄ έτσι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Κρατήσαμε χαμηλά τη συνεργασία Σλούκα-Λεσόρ, προφανώς όμως πρέπει να δούμε άλλα πράγματα που δεν κάναμε σωστά. Σε δύσκολες καταστάσεις δεν γυρίσαμε καλά την μπάλα, δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τις αλλαγές στην άμυνα των αντιπάλων και δεν το κάναμε, παρότι ο Σλούκας και ο Ναν δεν είναι και οι ψηλότεροι παίκτες. Θεωρώ πως έχουμε πολύ καλές μονάδες, ήξερα πως η Φενέρ μπορούσα να πάει στο Final 4 και πιστεύω πως μπορούσε να περάσει στον τελικό και να πάρει τον τίτλο. Όταν φτάνεις εδώ είσαι δύο νίκες από τον τίτλο. Δυστυχώς δεν παρουσιάσαμε το καλύτερό μας πρόσωπο”.

Ερωτηθείς για την καθυστέρηση στον αγώνα, είπε:
“Δεν επιτρέπεται σε αυτό το επίπεδο να έχουμε καθυστέρηση 25 λεπτά. Είναι κάτι πρωτοφανές. Όμως δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογία. Το τελευταίο που θα κάνουμε εδώ είναι να επικαλούμαστε δικαιολογίες», κατέληξε.

».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.