Ερναγκόμεθ: Βοήθησε ποικιλοτρόπως, εκτός επιθετικής παραγωγής (video)

Ο Ισπανός έμεινε εκτός γηπέδων για ενάμισυ μήνα, αλλά στην επίθεση, ο Παναθηναϊκός δεν έχει...δει ακόμα το εύστοχο σουτ και τα καλά ποσοστά που είχε στην καριέρα του, μέχρι πέρυσι.

Οι απαιτήσεις του Παναθηναϊκού από τον Χουάντσο Ερναγκόμεθ, προερχόμενος από 5 σεζόν στο ΝΒΑ, ήταν και παραμένουν υψηλές για τον Ισπανό forward, ο οποίος είχε έναν σημαντικό τραυματισμό που τον άφησε εκτός γηπέδων για ενάμισυ μήνα, αν και επέστρεψε στα παρκέ, νωρίτερα από τις προβλέψεις αποθεραπείας στο μικρό δάχτυλο του χεριού του.

Ο τραυματισμός του Ερναγκόμεθ ήρθε, μόλις στην συμπλήρωση ενός μηνός από την έναρξη της Euroleague, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν κινήθηκε, έστω και για την πρόσκαιρη αντικατάσταση του, σύμφωνα με την εισήγηση του Αταμάν.

Ο Ισπανός συγκατελέγεται στις ακριβές μεταγραφές των «πρασίνων», σύμφωνα με την δεδομένη αγωνιστική αξία του και ο Τούρκος τεχνικός έκρινε ότι έπρεπε να τον περιμένει, παρά το γεγονός ότι μαζί με τον τραυματία Παπαπέτρου, προκλήθηκε… κενό στην θέση «3». Το ύψος του Ερναγκόμεθ ανέβασε τον μέσο όρο της πεντάδας του Παναθηναϊκού, κάθε φορά που ήταν σε αυτή.

Ο Ερναγκόμεθ βοήθησε ποικιλοτρόπως τον Παναθηναϊκό, με ριμπάουντ και καλές άμυνες, αλλά η αναμενόμενη συνεισφορά του στην επίθεση, ήρθε στην ομαδική απόδοση, κατά μεμονωμένα και αραιά διαστήματα, χωρίς να έχει την απαιτούμενη σταθερότητα και συνέπεια. Θα μπορούσε κάλλιστα να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, να ήταν καθοριστικότερος στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού και ακόμα να ήταν διψήφιος ή κοντά στους 10 πόντους, ανά αγώνα. Ειδικά, στα τρίποντα,

Αγώνες: 29

Αρχική πεντάδα: 7

Μ.Ο. Συμμετοχής: 17

Μ.Ο. Πόντοι: 4

%Δίποντα: 48

% Τρίποντα: 27

%Βολές: 77

Ριμπάουντ: 3,6

Pir: 6


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.