Βασίλιε Μίσιτς: Ο Mr MVP

Με κατακτήσεις τροπαίων και ατομικών βραβείων, όπως αυτό του MVP σε δύο Final Four, ο Βασίλιε Μίσιτς αποτελεί έναν από τους… μύθους της EuroLeague.

Ο Βασίλιε Μίτσιτς έχει καταξιωθεί ως ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στην ιστορία της Euroleague, κυρίως χάρη στις εντυπωσιακές του παρουσίες στα Final Four. Ο Μίτσιτς, έχει αγωνιστεί σε Final Four με τη φανέλα της Ζάλγκιρις τη σεζόν 2017/18 και στη συνέχεια με αυτή της Εφές. Η παρουσία του στα Final Four αρκετές φορές, αποδεικνύουν συνεχώς την αξία του στο πιο υψηλό επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Η συμμετοχή του με τη λιθουανική ομάδα δεν είχε την επιτυχία που θα ήθελε ο ίδιος, καθώς η Φενέρμπαχτσε των Ομπράντοβιτς και Σλούκα, επικράτησαν στον ημιτελικό και πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης. Η Ζάλγκιρις αρκέστηκε στην τρίτη θέση, καθώς επιβλήθηκε στον μικρό τελικό της ΤΣΣΚΑ. 

Το 2021, οδήγησε την Εφές στον πρώτο της τίτλο στην Euroleague, κατακτώντας ο ίδιος το βραβείο του MVP του Final Four, χάρη στις εξαιρετικές του εμφανίσεις. Το 2022, επανέλαβε την επιτυχία αυτή, οδηγώντας την ομάδα του σε έναν ακόμα τίτλο και διατηρώντας τον τίτλο του MVP του Final Four, κάτι που λίγοι παίκτες έχουν καταφέρει στην ιστορία της διοργάνωσης. Αν δεν είχε διακοπή το πρωτάθλημα της σεζόν 2020, λόγω της πανδημίας του Covid19, τότε ο Μίσιτς θα είχε ακόμα μία συμμετοχή και ίσως ακόμα έναν τίτλο MVP.

Οι επιτυχίες του Μίτσιτς στα Final Four της Euroleague δεν περιορίζονται μόνο στα τρόπαια και τα ατομικά βραβεία. Η ηγετική του παρουσία, η ικανότητά του να διαχειρίζεται την πίεση και να παραμένει αποτελεσματικός στα κρίσιμα σημεία των αγώνων τον κατατάσσουν ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία των Final Four της Euroleague.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.