Απόλυτος στο Βελιγράδι

Ο Ερυθρός Αστέρας, μπορεί να άλλαξε έδρα, αλλά δεν άλλαξε αποτέλεσμα, αφού κέρδισε στην Κομπανκ Αρένα την Μακάμπι με 87-84 και παρέμεινε αήττητος εντός έδρας.

Ο Ερυθρός Αστέρας, μπορεί να άλλαξε έδρα, αλλά δεν άλλαξε αποτέλεσμα, αφού κέρδισε στην Κομπανκ Αρένα την Μακάμπι με 87-84 και παρέμεινε αήττητος εντός έδρας.
 
Μετά την επικράτηση στην Χάλα Αλεξάνταρ Νίκολιτς, επί της Μπαρτσελόνα, οι Σέρβοι νίκησαν και την Μακάμπι  έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τέιλορ Ρότσεστι. Ο Αμερικανός γκάρντ ήταν αυτός που βοήθησε στο να επιστρέψει η ομάδα του από το -10 της Μακάμπι στο ημίχρονο. Οι Ισραηλινοί με τους Τόμας και Μπόλντεν να σκοράρουν κατά βούληση πίσω από την γραμμή των τριών πόντων, κατάφεραν να πάνε στο ημίχρονο προηγούμενοι με 49-39. Όμως οι γηπεδούχοι με τους Ρότσεστι και Μπιέλιτσα οδηγούς στην επίθεση και πολύ καλή άμυνα κατάφεραν να προσπεράσουν, με 57-56, λίγο πριν ολοκληρωθεί το τρίτο δεκάλεπτο. Ο αγώνας έγινε ντέρμπι το προβάδισμα άλλαζε συνεχώς κάτοχο και στα τελευταία λεπτά οι ισοπαλίες είχαν την τιμητική τους. Ο Ρότσεστι ήταν αυτός που έκανε το 86-84, ο Τόμας αστόχησε στο τρίποντο της νίκης για την ομάδα του λαού και ο Λάζιτς με βολή διαμόρφωσε το τελικό 87-84.
 
Ο Τέιλορ Ρότσεστι, είχε 22 πόντους, 5 ασίστ και 3 ριμπάουντ. Ο Φελντέιν είχε 19 πόντους και άλλους 16 πρόσθεσε ο Μπιέλιτσα. Για την Μακάμπι, ο Ντεσόν Τόμας έκανε ρεκόρ καριέρας με τους 28 πόντους που σημείωσε, αλλά αποδείχθηκαν χωρίς ουσιαστικό αντίκρυσμα.

Τα δεκάλεπτα: 19-24, 39-49, 62-61 και 87-84


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.