Euroleague: Τελευταία αγωνιστική με MVP Σλούκα, Χάουαρντ και Νάναλι (videos)

Η τελευταία αγωνιστική της Regular Season της Euroleague είχε αρκετούς πρωταγωνιστές, με αποτέλεσμα το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη να πάει σε τρεις! Κώστας Σλούκας, Τζέιμς Νάναλι και Μάρκους Χάουαρντ ήταν εκπληκτικοί στις νίκες των ομάδων τους και μοιράστηκαν το MVP.

Τριάδα στο… 27 και το MVP διά του τρία! Συγκεκριμένα, τρεις πάικτες, που οι ομάδες τους κέρδισαν, συγκέντρωσαν 27 στο σύστημα αξιολόγησης στην 34η αγωνιστική της Euroleague!

Ο Κώστας Σλούκας ήταν εκπληκτικός στην επικράτηση του Παναθηναϊκού επί της Άλμπα, η οποία χάρισε στους «πράσινους» την 2η θέση της βαθμολογίας. Ο πολύπειρος Έλληνας πλέι-μέικερ συγκέντρωσε 27 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, μετρώντας 16 πόντους με 2/3 δίποντα, 3/3 τρίποντα, 3/4 βολές. Είχε μαζί και 7 τελικές πάσες, 4 ριμπάουντ.

Μία ημέρα αργότερα, ο Μάρκους Χάουαρντ συνέχισε τα δικά του απίστευτα πράγματα με 34 πόντους! Ο Αμερικανός γκαρντ της Μπασκόνια, οδήγησε τους Ισπανούς στη νίκη μέσα στη Μπολόνια, η οποία χάρισε μάλιστα στους Βάσκους την 8η θέση της βαθμολογίας.

Μαζί με τους Σλούκα, Χάουαρντ στα ίδια επίπεδα απόδοσης κυμάνθηκε και ο Τζέιμς Νάναλι. Στην τελευταία αναμέτρηση της Παρτίζαν στη φετινή EuroLeague, ο Νάναλι σκόραρε 19 πόντους με 4 ασίστ και 2 ριμπάουντ, για να επικρατήσουν σε αδιάφορο παιχνίδι οι Σέρβοι της Βαλένθια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.