Παρτίζαν: «Έρχονται ποινικές διώξεις…»

Άμεσα μέτρα λαμβάνει η Παρτίζαν, σχετικά με τα χθεσινά γεγονότα στην «Stark Arena».

Ασφυκτικά γεμάτη ήταν για ακόμη μια φορά η «Stark Arena», στον αγώνα της Παρτίζαν με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 31η αγωνιστική της Euroleague

Οι Σέρβοι φίλαθλοι δημιούργησαν μια «καυτή» ατμόσφαιρα, όμως δεν κατάφεραν να οδηγήσουν την ομάδα τους σε μια πολύ σημαντική νίκη, αφού η «Βασίλισσα» ήταν αυτή που πανηγύρισε στο τέλος (88-76). 

Φημολογείται πως, χθες, στην «Stark Arena» βρέθηκαν περίπου 24.000 άνθρωποι, αριθμός που ξεπερνά κατά πολύ την επίσημη χωρητικότητα του γηπέδου. 

Η διοίκηση της Παρτίζαν φέρεται πως είναι ενήμερη σχετικά με αυτό και θα λάβει άμεσα μέτρα ώστε να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο. 

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του ο Σέρβικος σύλλογος τόνισε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον όλων όσων επέστρεψαν σε άτομα δίχως εισιτήριο να εισέλθουν στο γήπεδο, ή σε όσους το έκαναν αυτό με πλαστά. 

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της Παρτίζαν: 

«Με βάση τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν, το κλάμπ θα υποβάλει ποινικές διώξεις σε όσους επέτρεψαν σε άλλα άτομα να εισέλθουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια, καθώς και σε όσους ασχολούνται με την παραγωγή και πώληση πλαστών εισιτηρίων. Επιπλέον, το ίδιο θα συμβεί και για άτομα που εμπλέκονται σε παράνομη μεταπώληση εισιτηρίων, καθώς και σε όσους εμπλέκονται στην παράνομη παραγωγή και διάθεση στην αγορά εμπορευμάτων με το λογότυπο και τα χαρακτηριστικά της Παρτιζάν. 

Παρόλο που σύμφωνα με τους κανονισμούς απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος θεατών χωρίς εισιτήρια, υπάρχουν ενδείξεις ότι αυτό έχει παραβιαστεί από άτομα που εργάζονται για την Παρτίζαν, στην Stark Arena, καθώς και από μέλη ιδιωτικών και δημόσιων φορέων ασφάλειας. 

Αυτό, όπως και οι άλλες παρατιθέμενες πράξεις για τις οποίες υπάρχουν στοιχεία, τιμωρούνται κατά το γράμμα του νόμου και κυρίως αντιπροσωπεύουν ασέβεια προς τους πολυάριθμους φιλάθλους που πληρώνουν έντιμα τα εισιτήριά τους. 

Μόνο φέτος, η Παρτίζαν πλήρωσε περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ φόρους στο σερβικό κράτος με βάση τα έσοδα από τα εισιτήρια και είναι περήφανη για το γεγονός ότι τα έσοδα που παράγονται (σσ. από τα εισιτήρια) είναι μια σημαντική πηγή χρηματοδότησης για την ομάδα. 

Με τον κανόνα ότι κάθε εισιτήριο έχει την τιμή του και πρέπει να πληρωθεί, πρώτα από όλα δείχνουμε σεβασμό στους παίκτες στο γήπεδο και τέλος στον εαυτό μας. Η Παρτιζάν δεν θα αφήσει αυτό το καθιερωμένο σύστημα να καταρρεύσει». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.