Γκος: «Δεν θα είναι εύκολο με τη Βιλερμπάν, όποιος φορμαριστεί την κατάλληλη στιγμή θα πάει Βερολίνο» (video)

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος μίλησε στην κάμερα της Nova και τον Θάνο Σολούκο για το αποψινό ματς με την Βιλερμπάν (21/03, 21:15, Novasports 4HD) αλλά και την συνέχεια της σεζόν στην Euroleague.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος στην κάμερα των καναλιών Novasports:

«Κάθε ματς σε αυτό το σημείο της σεζόν είναι κομβικό σχεδόν για όλους, με την βαθμολογία να είναι τόσο αμφίρροπη. Αναμένουμε ένα δύσκολο ματς, η Βιλερμπάν παίζει πολύ καλά στα τελευταία ματς, οπότε σίγουρα δεν θα είναι εύκολο. Για εμάς όμως είναι πάντα αυτό που μπορούμε εμείς να κάνουμε. Να παίξουμε σκληρή άμυνα, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, να μην κάνουμε λάθη και να παίζουμε το δικό μας μπάσκετ. Σίγουρα είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς.»

Για το αν η ομάδα σκέφτεται το 4/4 στο τέλος της Regular Season για το πλεονέκτημα έδρας:

«Προφανώς θέλουμε να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Όπως είπα έχουμε τέσσερα πολύ δύσκολα παιχνίδια, τα δύο εκτός έδρας και το τελευταίο εντός έδρας με την Φενέρμπαχτσε. Κάθε ματς είναι δύσκολο, πρέπει να τα σκέφτεσαι ξεχωριστά και στο τέλος να δεις που θα είσαι.»

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για να πάει στο Βερολίνο, όπως τραγουδούσαν οι φίλαθλοι του μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό:

«Είναι πολύ νωρίς για να πεις κάτι τέτοιο. Υπάρχουν εξαιρετικές ομάδες φέτος. Θα κρίνει πολλά το ποια ομάδα θα παίξει το καλύτερο της μπάσκετ την κατάλληλη στιγμή και έχουμε ακόμη τέσσερα ματς στην κανονική διάρκεια της σεζόν για να πάμε στα πλέι-οφ, οπότε η σκέψη για Final-Four είναι λίγο μακρινή. Όπως είπα, πρέπει να πάρουμε τη νίκη με την Βιλερμπάν.»

Για το αν νιώθει εκείνος καλά μετά από τα προβλήματα που αντιμετώπισε:

«Νιώθω καλά και ελπίζω να παίξω μερικά συνεχόμενα παιχνίδια και να κάνω μερικές σερί προπονήσεις. Νιώθω καλύτερα και ελπίζω αυτό να συνεχιστεί.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.