Ρεάλ Μαδρίτης: Χαρούμενος για τη νίκη ο Τσους Ματέο

Ο Τσους Ματέο εμφανίστηκε ικανοποιημένος με νίκη 89-74 της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Βίρτους Μπολόνια στην Ιταλία.

Ο Ισπανός κόουτς στάθηκε στην νοοτροπία των παικτών του και συμπλήρωσε πως οι «μερένχες» έκαναν ένα καλό παιχνίδι στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Χαρακτηριστικά, ο Τσους Ματέο δήλωσε: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι αμυντικά, ειδικά στο ξεκίνημα και ήμασταν προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε τα δυνατά στοιχεία της Βίρτους Μπολόνια. Μπορέσαμε να έχουμε την ίδια νοοτροπία μέχρι το φινάλε. Δεν είναι εύκολο να νικάς στην Μπολόνια. Για εμάς αυτή η νίκη είναι σπουδαία ύστερα από τρεις διαδοχικές ήττες. Τώρα θα πρέπει να προετοιμαστούμε για το ματς απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα για το ισπανικό πρωτάθλημα. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την νίκη, αλλά πρέπει να σκεφτούμε τον επόμενο αγώνα μας».

Στη συνέχεια, ο Ισπανός τεχνικός συμπλήρωσε: «Γνωρίζαμε πως η Βίρτους παλεύει για τα πλέι οφ και πως θα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Όμως, είχαμε σωστή νοοτροπία και δεν κάναμε λάθη. Οι αντίπαλοί μας έχουν πολύ καλούς παίκτες, που μπορούν να βρουν εύκολο σκορ. Τώρα έχουμε 23 νίκες, δηλαδή όσες μετρήσαμε πέρυσι στο τέλος της regular season. Είναι καλό για εμένα να βλέπω την ομάδα να δίνει “μάχες” κάθε μέρα, από την αρχή μέχρι το τέλος της χρονιάς. Μένουν πέντε παιχνίδια πριν από τα πλέι οφ και θα συνεχίσουμε να “παλεύουμε”».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.