Μπαρτσελόνα-Παρτίζαν 94-76: Διατηρείται στη δεύτερη θέση (highlights)

Σπουδαία νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Παρτίζαν στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Νίκη με 94-76 της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Παρτίζαν στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», για την 29η αγωνιστική της EuroLeague. Διψήφιοι σε πόντους για την ομάδα του Γκριμάου οι Λαπροβίτολα (17), Ερναγκόμεθ (15), Γιοκουμπάιτις (13) και Πάρκερ (12). Ο Βέσελι ολοκλήρωσε το ματς με 17 στο σύστημα αξιολόγησης, ενώ σημαντική ήταν και η συνεισφορά του Ρούμπιο με 7 πόντους, 6 ασίστ και 6 ριμπάουντ. Από την άλλη η Παρτίζαν είχε σε φοβερή μέρα τους Αβράμοβιτς (27 π., 3 ασίστ, 3 ριμπάουντ/ 25 σύστημα αξιολόγησης) και Λεντέι (16 πόντους, 6 ριμπάουντ) που όμως δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την ήττα.

Υψηλό σκορ στο πρώτο ημίχρονο με ωραίο ρυθμό, χωρίς καμία από τις δύο ομάδες να δημιουργήσει μεγάλη διαφορά. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο φινάλε της πρώτης περιόδου με διαφορά πέντε πόντων. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η διαφορά έφτασε στο +9 για τους γηπεδούχους (37-28). Οι Σέρβοι όμως δεν το έβαλαν κάτω και έφτασαν στην ισοφάριση (38-38). Το ημίχρονο έληξε στο 51-48 υπέρ των Καταλανών. Τη διαφορά έκανε ο Αβράμοβιτς της Παρτίζαν με 19 πόντους.


Η Μπαρτσελόνα μπήκε αποφασισμένη στο δεύτερο μέρος και απέκτησε διψήφια διαφορά (+15), 5:28′ πριν το τέλος της τρίτης περιόδου, μετά από τρία σερί εύστοχα τρίποντα. Με πρωταγωνιστές τους Λεντέι και Αβράμοβιτς οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να «ροκανίσουν» τη διαφορά, με τελικό σκορ περιόδου στο 74-68. Η ομάδα του Ομπράντοβιτς δεν κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό των «μπλαουγκράνα», που ξέφυγαν στο τέλος του αγώνα και, κατά συνέπεια ηττήθηκε με 94-76.

Η Μπαρτσελόνα πλέον με ρεκόρ 20-9 παραμένει στην 2η θέση και την επόμενη εβδομάδα ταξιδεύει στην Τουρκία και την έδρα της Φενερμπαχτσέ. Από την άλλη η Παρτίζαν με ρεκόρ 13-16 είναι 10η ισόβαθμη με τη Βαλένθια και την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί την Μπασκόνια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.