Με απουσίες Αρμάνι και Παρτίζαν

Ποιοι θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση της Παρασκευής.

Αρμάνι Μιλάνο και Παρτίζαν “διασταυρώνουν τα ξίφη τους” τη Παρασκευή (8/3, 21.45 από το Novasports4) στο “Mediolanum Forum” σε μια αναμέτρηση με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Στο 11-16 είναι οι Ιταλοί, που ρίχνουν την τελευταία τους ζαριά, στο 13-14 οι Σέρβοι που ισοβαθμούν στη δέκατη θέση, που οδηγεί στα play in.

Με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο, οι δύο ομάδες θα πρέπει να ξεπεράσουν και τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζουν. Η μεν Αρμάνι, δε θα έχει στη σύνθεσή της τον Στέφανο Τονούτ (5,1 πόντους, 1,8 ριμπάουντ) λόγω χτυπήματος στο καρπό και τον Άλεξ Πόιθρες (4,7 πόντους, 2,2 ριμπάουντ), που υποφέρει από ημιπάρεση στο πρόσωπο. Αντίθετα, τίθενται στη διάθεση του Ετόρε Μεσίνα οι Σαμπάζ Νέιπιερ και Νίκολα Μίροτιτς.

Η δε Παρτίζαν θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Τζέιμς Νάναλι (12,7 πόντους, 3,4 ριμπάουντ, 2,7 ασίστ) λόγω προβλήματος στον ώμο και του Τρίσταν Βούκτσεβιτς (4,2 πόντους, 2,3 ριμπάουντ), που αντιμετωπίζει θέμα στο γόνατο. Παράλληλα, εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Όγκνιεν Γιάραμαζ (3,5 πόντους, 1,5 ασίστ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.