Μπαρτζώκας: «Μετά από 20 μέρες, δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις» (video)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, προειδοποιεί για τις δυσκολίες του αγώνα με τη Ζάλγκιρις.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, πριν την αναχώρηση για το Κάουνας, εν όψει του αγώνα της EuroLeague.

Για τη Ζάλγκιρις: «Χωρίς αμφιβολία, η Ζάλγκιρις είναι σε φανταστική φόρμα, τα τρία τελευταία παιχνίδια που έδωσαν εντός έδρας, κυριάρχησαν επί της Φενέρ, της Εφές και του Παναθηναϊκού. Κέρδισαν τον Ερ. Αστέρα εκτός, γενικά δείχνουν ότι αυτή τη στιγμή είναι μία πολύ καλή ομάδα. Μετά από 20 ημέρες διακοπή για τα Κύπελλα και τις Εθνικές ομάδες, κανείς δεν ξέρει τι θα συναντήσει, ούτε από την ομάδα μας, ούτε από τους αντιπάλους. Έχουν περάσει 20 μέρες, είναι μεγάλο διάστημα για να δημιουργηθούν νέα δεδομένα.

Για το πώς βίωσε τη διακοπή: «Οι τρεις μέρες μετά το Κύπελλο ήταν πολύ σημαντικές για να ξεκουραστούμε, η αδρεναλίνη έτρεχε από τ’ αυτιά μας με τόσα πολλά παιχνίδια. Οι διεθνείς όμως είναι σε άλλη κατάσταση, άλλοι τραυματίστηκαν, εμείς χάσαμε τον Μήτρου – Λονγκ και τον Λαρεντζάκη και αυτό είναι κάτι που μας πληγώνει. Λείπει και ο Γκος από προηγούμενο τραυματισμό. Αυτή τη στιγμή πιστεύουμε στην ομάδα μας, πιστεύουμε ότι βελτιωνόμαστε. Είμαστε σε μία περίοδο που έχουμε παίξει καλά παιχνίδια, αλλά επαναλαμβάνω ότι η Ζάλγκιρις είναι μία πολύ ισχυρή ομάδα αυτή τη στιγμή, με στόχο να μπει στα πλέι – οφ, πλέι – ιν. Το παλεύουν, είναι εντελώς διαφορετικοί απ’ ότι πριν από 3-4 μήνες και κανείς δεν περιμένει ένα εύκολο παιχνίδι».

Για το τι έχει αλλάξει στη Ζάλγκιρις ο Τρινκέρι: «Έχει διαφοροποιήσει λίγο το rotation, ποιος παίζει στο ‘5’, ποιος παίζει στο ‘4’, είναι πολύ επιθετική πάνω στην μπάλα, ιδίως στο γήπεδό της, παίζουν με μεγάλο physicality. Αν δείτε τα τρία νικηφόρα στο γήπεδό της, οι αντίπαλοι δεν μάτσαραν ποτέ την επιθετικότητα και τις επαφές. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τέτοιου είδους παίχνίδι, αν για οποιονδήποτε λόγο δεν είσαι έτοιμος, χάνεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.