Γιάνκοβιτς: «Πάμε για τη νίκη»

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς υπογράμμισε πως ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη στην αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε, προκειμένου να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται στον όμιλο.

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς υπογράμμισε πως ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη στην αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε, προκειμένου να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται στον όμιλο. Ο Έλληνας παίκτης του «τριφυλλιού» υπογράμμισε πως πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Έι Τζέι Σλότερ.


Αρχικά, ο Γιάνκοβιτς τόνισε: «Μπορεί να εξασφαλίσαμε την πρόκρισή μας στο Top 16, μπορεί να έχουμε βεβαρυμμένο πρόγραμμα με συνεχή παιχνίδια, μπορεί να αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Η ομάδα πάντα έχει στόχους. Ως τώρα στόχος μας ήταν η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αυτός επετεύχθη. Τώρα στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή θέση στον όμιλο εν όψει της συνέχειας. Έχουμε μπροστά μας τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια, δύο εκτός και ένα εντός έδρας μέσα από τα οποία θα κυνηγήσουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα».


Στη συνέχεια, ο Έλληνας παίκτης συμπλήρωσε: «Πρόκειται για ένα παιχνίδι απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Θα έχουμε την ευκαιρία να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας κόντρα στη Φενέρ. Είναι θέμα γοήτρου για εμάς. Θέλουμε να παίζουμε ακόμη καλύτερα και στα εκτός έδρας παιχνίδια, όπως κάναμε και κόντρα στην Τουρόβ. Η Φενέρ έχει μεγάλο κίνητρο για το αυριανό ματς. Περιμένει πως και πως αυτό το παιχνίδι για να αποδείξει πως ήταν τυχαίο το αποτέλεσμα της Αθήνας λόγω του υψηλού ποσοστού ευστοχίας μας στα τρίποντα».


Από την πλευρά του, ο Σλότερ υπογράμμισε: «Θέλουμε να είμαστε στο πλάνο συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε αν θέλουμε να έχουμε τύχη να φύγουμε νικητές από μια πολύ σκληρή έδρα όπως αυτή της Φενέρ. Είναι μια εξαιρετική ομάδα η οποία στο γήπεδό της έχει άλλη δυναμική. Μόνο αν έχουμε συγκέντρωση στο 100% μπορούμε να τα καταφέρουμε».


Και συμπλήρωσε ο Αμερικανός: «Θέλουμε να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι από την αρχή. Να δώσουμε βάση στην άμυνά μας. Από εκεί ξεκινούν όλα. Ξέρουμε πως δεν γίνεται να είμαστε πάντα τόσο εύστοχοι στα τρίποντα. Αν, όμως, παρουσιαστούμε όπως πρέπει στον αμυντικό τομέα μπορούμε να τα καταφέρουμε».


Τέλος, δήλωσε για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Όλα τα ματς σε αυτή τη φάση είναι σημαντικά. Πρόκειται για ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα όπου πρέπει να παίξουμε καλά για να τα καταφέρουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.