Παπαπέτρου: «Θέλω τη νίκη με την Παρτιζάν»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε πως θέλει μόνο τη νίκη στην αναμέτρηση με την Παρτιζάν, στο ΟΑΚΑ.

Ο Έλληνας παίκτης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την περσινή παρουσία του στη σερβική ομάδα και στα όσα έζησε στο Βελιγράδι. Παράλληλα, μίλησε για τους Κέβιν Πάντερ και Ματίας Λεσόρ. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Παπαπέτρου στον σερβικό Τύπο:

Για την περσινή του παρουσία στην Παρτιζάν: «Δημιουργήσαμε κάτι ξεχωριστό πέρσι στην Παρτιζάν. Ήμασταν φίλοι και θεωρούσαμε ο ένας τον άλλο οικογένεια. Ακόμη μιλάμε με πολλά παιδιά. Όμως το βράδυ της Παρασκευής τα ξεχνάμε όλα αυτά. Ξέρω ότι και αυτοί θα έρθουν με στόχο να μας κερδίσουν, αλλά επίσης κι εγώ και ο Λεσόρ θέλουμε τη νίκη. Έτσι είναι και έτσι θα είναι πάντα σ τον πρωταθλητισμό. Αυτή είναι η ύψιστη μορφή σεβασμού».

Για την περσινή πορεία της σερβικής ομάδας: «Θυμάμαι πάντα την κατάκτηση της Αδριατικής Λίγκας. Δεν ήταν μια εύκολη σεζόν, γιατί χάσαμε στο Κύπελλο και αποκλειστήκαμε από το Final 4 παρότι φτάσαμε μια ανάσα από αυτό. Αυτό μπορεί να διαλύσει μια ομάδα, αλλά όχι εμάς. Μας ένωσε ακόμη περισσότερο. Γι’ αυτό λέω πως ήμασταν οικογένεια, για όσα περάσαμε μαζί και στο τέλος άξιζε τον κόπο και δικαιωθήκαμε με την κατάκτηση του τίτλου».

Για τον Κέβιν Πάντερ: «Η Παρτιζάν δεν είναι μόνο ένας παίκτης, ούτε πέρσι ήταν και ούτε τώρα είναι. Υπάρχει ένα σύστημα του κόουτς Ομπράντοβιτς που πάντα αναδεικνύει ηγέτες. Πρόκειται για μια πολύ επικίνδυνη ομάδα και έχει πολλή ποιότητα. Ανυπομονώ για το παιχνίδι, το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, όπως ήταν και στη Stark Arena».

Για τον Ματίας Λεσόρ: «Δε χρειάζεται να μιλήσω εγώ για τη σχέση του Ματίας με την Παρτιζάν. Πάντως, δε με εκπλήσσει ότι τα έχει καταφέρει τόσο καλά και στον Παναθηναϊκό. Ήρθε ως ένα φοβερό προϊόν του συστήματος του Ομπράντοβιτς και έχει γίνει ένας από τους κορυφαίους σέντερ στην Ευρώπη, κάτι που επιβεβαιώνει πλέον στον Παναθηναϊκό. Το περίμενα ότι θα ήταν τόσο καλός και εδώ, ήξερα πως μπορούσε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.